Παρουσιάστηκαν και επίσημα οι 5 Δραμινοί υπ. βουλευτές της ΝΔ

0
657

Ποιοι υποψήφιοι βουλευτές ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής για τη Δράμα από τα κόμματα που βρίσκονται εντός Βουλής


 

Το απόγευμα της Δευτέρας 24 Απριλίου ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δράμας κ. Αλέξανδρος Γεωργιάδης παρουσίασε επισήμως τους υποψηφίους βουλευτές του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της ΔΕΕΠ. Την παρουσίαση παρακολούθησαν στελέχη και φίλοι του κόμματος όπως και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης που προσκλήθηκαν για την παρουσίαση.
Οι υποψήφιοι Βουλευτές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Δράμα με τη σειρά που παρουσιάστηκαν είναι οι: Νικολέτα Εμμανουηλίδου – Πολιτικός Μηχανικός, Δημήτριος Κυριαζίδης – Αστυνομικός Διευθυντής ε.α., Κωνσταντίνος Μπλούχος – Βουλευτής, Γιατρός Χειρουργός, Παρασκευή Παπαδοπούλου – Κοινωνιολόγος και Μιχαήλ Τάσσου – Δικηγόρος.
Ουσιαστικά η παρουσίαση των υποψηφίων ήταν το τέλος μιας τυπικής διαδικασίας που έπρεπε να ακολουθηθεί μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα που έγινε στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, αν και τα ονόματα των υποψηφίων ήταν γνωστά ανεπίσημα από διαρροές πολύ πιο πριν.

Στον ΣΥΡΙΖΑ το ψηφοδέλτιο στον Νομό Δράμας, έχει ανακοινωθεί επίσης τις προηγούμενες ημέρες και οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν κατά το τέλος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Δράμα. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι: Θεόφιλος Ξανθόπουλος (ο εν ενεργεία βουλευτής και τομεάρχης Δικαιοσύνης), Κώστας Αβραμίδης (δικηγόρος), Αλεξάνδρα Βλαχοπούλου (ακτιβίστρια του φιλοζωικού κινήματος), Άννα Ερημίδου (αγρότισσα) και Χρήστος Καραγιαννίδης (πρώην βουλευτής).

Στο ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε επίσημα από την Κεντρική Επιτροπή του κινήματος η σύνθεση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα για τις κοινοβουλευτικές εκλογές του 2023 από πολύ νωρίς, δηλαδή από τα τέλη Ιανουαρίου. Τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο στη Δράμα παρουσιάστηκαν και κατά την πρόσφατη ομιλία του κ. Ανδρουλάκη στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας και είναι: η κα Χαρά Κεφαλίδου, η κα Μαίρη Βαμβακίδου, ο κ. Δαμιανός Καγγελίδης, ο κ. Τάσος Νικολαΐδης και ο κ. Ανέστης Τερζής.

Από τον Φεβρουάριο παρουσιάστηκαν επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Δράμα, σε πολιτική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας, που περιλάμβανε και πολιτική ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ κ. Θανάση Παφίλη. Οι υποψήφιοι βουλευτές με την αλλαγή που ακολούθησε πρόσφατα στα ονόματα των υποψηφίων Βουλευτών είναι τελικώς οι: Γιάννης Βοζίκης, Καλλιόπη Δρανόβαλη, Γιώργος Μήτρου, Γιάννης Παπαδόπουλος και Ελισάβετ Τσιμπλίδου.

Αντίστοιχα από το ΜέΡΑ25 ανακοινώθηκε μέχρι στιγμής ως υποψήφιος βουλευτής ο κ. Λάζαρος Χατζηλαζάρου (πρώην Δήμαρχος Δοξάτου).

Από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης δεν υπήρξαν μέχρι στιγμής κάποιες επίσημες ανακοινώσεις για τους υποψήφιους Βουλευτές στη Δράμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ