Παρουσιάστηκαν οι 5 υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Δράμα

0
346

Θανάσης Παφίλης στα «Χ»: «Δεν είναι δυνατόν να συνεργαστούμε με τα κόμματα που έφεραν τον λαό σε αυτή την κατάσταση»


Παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Δράμα, σε πολιτική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας, που περιλάμβανε και πολιτική ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ κ. Θανάση Παφίλη.

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές με τη σειρά που παρουσιάστηκαν είναι:

Βοζίκης Γιάννης:
32 χρονών, κάτοικος Δράμας, αυτοαπασχολούμενος, μεταφραστής. Σπουδαστής στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Διετέλεσε Γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων ν. Δράμας από το 2014 ως το 2017.

Μάλλη Μαρία:
56 χρονών, δασκάλα, κάτοικος Δράμας. Για πολλά χρόνια εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας. Διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ. Δράμας της ΑΔΕΔΥ. Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Δράμας και μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜ-Θ του ΚΚΕ.

Μήτρου Γιώργος:
49 χρονών, κάτοικος Ξηροποτάμου. Αυτοαπασχολούμενος. Απόφοιτος ΤΕΙ Τεχνολόγων Γεωπόνων Φυτικής Παραγωγής. Υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ από το 2007. Δύο φορές εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Παπαδόπουλος Γιάννης:
46 χρονών, κάτοικος Δράμας. Εργαζόμενος στην Τεχνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Πτυχιούχος Θερμοϋδραυλικός και Μηχανικός Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων. Φοιτητής στο Τμήμα Φυσικής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Δράμας και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΝΤ Δράμας της ΑΔΕΔΥ.

Τσιμπλίδου Ελισσάβετ (Λίζα):
32 χρονών, κάτοικος Δράμας με καταγωγή από το Περιθώρι. Ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο της Υγείας, απόφοιτη του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) Λάρισας. Οργανωτική Γραμματέας στο ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Δράμας (ΟΓΕ).

 

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας λίγο πριν την προγραμματισμένη ομιλία του ο κ. Παφίλης: «Θέλουμε στην ακριτική Δράμα, να καλέσουμε, τους εργατοϋπαλλήλους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους νέους και τις νέες των λαϊκών στρωμάτων και τις γυναίκες, να σκεφθούν πολύ καλά από τα βιώματά τους, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, πριν πάνε στην κάλπη. Να μην πέσουν στην παγίδα αυτών που είναι υπεύθυνοι για τα χάλια αυτά. Γιατί χάλια και δύσκολα περνά ο ελληνικός λαός άρα και ο λαός της Δράμας. Να τους αγνοήσουν. Να κλείσουν τα αφτιά τους σε όλα αυτά που λένε σήμερα, γιατί ότι έκαναν τα τελευταία χρόνια όλοι όσοι κυβέρνησαν, θα το κάνουν και μετά τις εκλογές, με νέα μέτρα και με μια αντιλαϊκή πολιτική. Να σκεφτούν επίσης ποιο κόμμα ήταν αυτό που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα στον λαό σε όλα τα προβλήματα που υπήρχαν και αυτό ήταν το ΚΚΕ. Ξεπερνώντας τις προκαταλήψεις που μπορεί να υπήρχαν και να υπάρχουν ακόμη, αυτοί που σκέφτονται (και είναι πολλοί) το ΚΚΕ, να κάνουν το βήμα. Γιατί την επόμενη ημέρα, ισχυρό ΚΚΕ θα σημαίνει και ισχυρός λαός».
Ο κ. Παφίλης είπε επίσης ότι τα προγράμματα των άλλων κομμάτων είναι ήδη γραμμένα και ότι η σύγκρουση που εμφανίζεται είναι υποκριτική διότι συμφωνούν σε όλα τα μεγάλα θέματα και ο «καυγάς» όπως τον χαρακτήρισε, είναι ποιος θα τα υλοποιήσει καλύτερα για το συμφέρον του μεγάλου κεφαλαίου και αυτών που κατέχουν τον πλούτο. Ο κ. Παφίλης απαντώντας σε ερώτηση των «Χ» απέκλεισε την όποια εκλογική συνεργασία του ΚΚΕ, τουλάχιστον με τους υπάρχοντες κομματικούς σχηματισμούς, λέγοντας: «Δεν είναι δυνατόν να συνεργαστούμε με τα κόμματα που έφεραν το λαό σε αυτή την κατάσταση. Τότε θα ακυρώναμε όχι μόνο τη δική μας πολιτική στάση όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τις ελπίδες του λαού…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ