Παρουσιάστηκαν την Παρασκευή το έργο και οι δράσεις της ΔΕΚΠΟΤΑ

0
2997

Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. του Δήμου Δράμας πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας εκδήλωση με θέμα: “Εμείς για εσάς. Οι άνθρωποι μας, η δουλειά μας, το έργο μας”. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που παρακολούθησε σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας παρουσιάστηκε το έργο, οι δράσεις και οι άνθρωποι της δημοτικής επιχείρησης που αισίως έχει συμπληρώσει 23 χρόνια λειτουργίας.

Αναλύθηκαν από τον πρόεδρό της κ. Ελευθέριο Καλλινικίδη θέματα που αφορούν την στήριξη που παρέχεται εδώ και αρκετά χρόνια στους πολιτιστικούς, κοινωνικούς και αθλητικούς συλλόγους. Έγινε αναφορά στο εκδοτικό έργο, στα προγράμματα ΚΔΑΠ – ΜΕΑ και “Βοήθεια στο Σπίτι” και τα αποτελέσματα της λειτουργίας τους όπως και για την προσπάθεια για την επιτυχή διοργάνωση της Ονειρούπολης.
Έγινε αναφορά στο παρελθόν και την ιστορία της, όπως και στις σκέψεις που υπάρχουν για την μετέπειτα πορεία της. Για την επιδίωξη της σημερινής διοίκησής της που αφορούν στην αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών που παρέχει η δημοτική επιχείρηση και την αναγκαιότητα να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην συνέχεια της πορείας της στην ανάπτυξη του πολιτισμού και του τουρισμού. Τέθηκαν και ερωτήματα εάν όλο αυτό το έργο μπορεί να ισοπεδωθεί με τον κλείσιμο της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. (θέμα το οποίο βρέθηκε στην επικαιρότητα όλο το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου). Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας. Στην έκθεση ζωγραφικής παρουσιάστηκαν έργα από τις εκθέσεις βαλκάνιων ζωγράφων που είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν η ΔΕΚΠΟΤΑ και όχι μόνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, η διοίκηση της ΔΕΚΠΟΤΑ με τα ξωτικά και τις μασκότ της Ονειρούοπολης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο του Ευόσμου και επισκέφθηκε την πλατεία Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη. Ακολούθως η αποστολή της Ονειρούπολης συνοδευόμενη από την μπάντα του Δήμου Δράμας μετέβη στην πλατεία Αριστοτέλους όπου διοργάνωσε ένα event προβολής και προώθησης της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής. Το απόγευμα του Σαββάτου η Ονειρούπολη βραβεύτηκε στην επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Δραμινών της Θεσσαλονίκης “Το Ύδραμα”. Η τιμητική εκδήλωση θα ανταποδοθεί από την πλευρά της Ονειρούπολης στις 21 Δεκεμβρίου σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στην Δράμα με τον Σύλλογο Δραμινών της Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο προβολής της Ονειρούπολης προηγήθηκαν επισκέψεις στο Κιλκίς και τις Σέρρες ενώ έχουν προγραμματισθεί επισκέψεις σε όλες τις περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης όπως στην Θεσσαλία αλλά και εκτός Ελλάδος στην Τουρκία και την Βουλγαρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ