ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια ομάδα όπως ο Πανδραμαϊκός

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ

0
2493

Είναι ένα από τα ταλέντα της Καλλιφύτου και του Δραμινού ποδοσφαίρου που μπορεί να παίξει σχεδόν σε όλες τις θέσεις είτε στην άμυνα είτε στον άξονα είτε στην επίθεση, ο λόγος για τον Παύλο Παυλίδη.
Ο Παύλος Παυλίδης πριν περίπου ένα μήνα έφυγε μετά από 10 χρόνια από την αγαπημένη του Καλλίφυτο για να κάνει το επόμενο βήμα στην καρίερα του με τον Πανδραμαϊκό στην Γ’ Εθνική.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στα ΧΡΟΝΙΚΑ, μιλάει για την φετινή προσπάθεια του Πανδραμαϊκού και φυσικά την ομάδα της καρδίας του την Καλλίφυτο, όπως επίσης μας επισημαίνει τα επόμενα σχέδια του και τους προσωπικούς του στόχους.

Πως βλέπεις την φετινή προσπάθεια του Πανδραμαϊκού;
Η επιστροφή του Πανδραμαϊκού σε μια γνώριμη κατηγορία πιστεύω ότι γέμισε με χαρά και αισιοδοξία όλους τους φίλους της ομάδας οι οποίοι της είναι πιστοί και την ακολουθούν όσο μπορούν. Ο Πανδραμαϊκός είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να εκπροσωπήσει το Δραμινό ποδόσφαιρο επάξια και εκτός αυτού μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Πως αισθάνεσαι που βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως ο Πανδραμαϊκός;
Ο Πανδραμαϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία κατέχει την εμπειρία στην κατηγορία γιατί έχει βρεθεί σε αυτήν ξανά στο παρελθόν. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε μια ομάδα όπως ο Πανδραμαϊκός πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή αρχή για την σταδιοδρομία μου σαν ποδοσφαιριστής.

Από πολύ νεαρή ηλικία μέχρι και πριν ένα μήνα αγωνιζόσουν στην Καλλιφυτο πες μας δυο λόγια για την λειτουργία της ομάδας και τι έζησες εκεί;
Η Καλλιφυτος είναι μια ομάδα η οποία πρόσφερε πολλά σε έμενα. Είναι μια ομάδα η οποία όπως έχει αποδείξει αξιοποιεί τα ταλέντα της όπως για παράδειγμα ο Σιόβας, ο Μύγας, ο Τσερκέζος, ο Θεοδωρέλης και πρόσφατα ο Παρουτσης και εγώ που ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα σε άλλες κατηγορίες, με την ομάδα της Καλλιφυτου κερδίσαμε αρκετούς τίτλους μαζί, τον τελευταίο καιρό στην ομάδα χρηστικά αρχηγός και είμαι ευγνώμων για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Μετά από τόσα χρόνια στην Καλλίφυτο ήρθε η πρόταση από τον Πανδραμαϊκό. Πιστεύεις ότι αυτή την μεταγραφή την έκανες στην κατάλληλη στιγμή ή άργησε λίγο;
Στην Καλλιφυτο είμαι από την ηλικία τον 10 ετών έχουμε περάσει αρκετές χαρές και λύπες με την ομάδα. Πιστεύω ότι η μεταγραφή στον Πανδραμαϊκο ήρθε στην κατάλληλη στιγμή διότι πιστεύω ότι έχω ωριμάσει ποδοσφαιρικά για να μπορέσω να ανταπεξέλθω. Είχα και κάποιες προτάσεις στο παρελθόν από ομάδες της κατηγορίας, προτίμησα όμως να τελειώσω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις πρώτα και μετά να ξεκινήσω την πορεία μου.

Η ομάδα της Καλλιφύτου διαθέτει και σήμερα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, τι θα έλεγες σε αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα και αν πιστεύεις ότι υπάρχει ταλέντο;
Ταλέντο είναι το μόνο σίγουρο που υπάρχει αυτή την στιγμή. Είναι ευκαιρία για αυτά τα παιδιά να κερδίσουν πολλά πράγματα. Όμως πρέπει να παραμείνουν μετριόφρωνες να δουλέψουν σωστά και να μην απογοητεύονται. Έχουν άτομα δίπλα τους τα οποία μπορούν και θέλουν να τους βοηθήσουν οπως βοήθησαν και εμένα. Πρέπει όμως και αυτοί να το καταλάβουν αυτό, να είναι σίγουροι ότι θα κερδίσουν από αυτό, το γήπεδο έχει τρομερές εγκαταστάσεις για την κατηγορία θέλω να πιστεύω ότι θα αξιοποιήσουν σωστά όχι μόνο από τους διοικούντες της ομάδας αλλά από τους παίκτες. Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι η σκληρή δουλειά και η συγκέντρωση που θα έχουν αυτά τα παιδιά.

Ποιοι είναι οι επόμενοι σου στόχοι;
Στόχος μου είναι δουλέψω σκληρά πάνω στο αντικείμενο μου για να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου, αλλά και να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Πάνω σε αυτή την ερώτηση θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και όλους όσους με βοήθησαν να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Όπως επίσης ευχαριστώ την ομάδα της Καλλιφύτου για όλα αυτά τα οποία μου πρόσφερε τόσα χρόνια. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα του Πανδραμαϊκού η οποία μου δίνει μια τεράστια ποδοσφαιρική ευκαιρία σαν και αυτή.

Δημήτρης Μπουτζέκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ