Παύση προπονήσεων στη Δόξα μέχρι νεωτέρας

0
1714

Με μεγάλη σοβαρότητα η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει αυτή την μεγάλη κρίση που ταλανίζει την παγκόσμια κοινότητα. Έτσι, μετά τα μέτρα της κυβέρνησης και την κρίσιμη κατάσταση που πλέον ζούμε, η διοίκηση των “Μαυραετών” αποφάσισε την παύση των προπονήσεων μέχρι νεωτέρας, ώστε να προστατεύσει την υγεία των ποδοσφαιριστών, προπονητικού τιμ και
των εργαζομένων της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:
Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι από την Παρασκευή έχει σταματήσει το προπονητικό πρόγραμμα μέχρι νεωτέρας και τουλάχιστον για την επόμενη εβδομάδα, περιμένοντας νέες οδηγίες και αποφάσεις από το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Η ΠΑΕ Δόξα αφουγκράζεται τις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται στην ελληνική κοινωνία και εναρμονίζεται απόλυτα στο γενικό πλαίσιο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, ενάντια στην πανδημία, συμβάλλοντας αποφασιστικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Η υγεία των στελεχών της ομάδας, διοίκησης, προπονητών, παικτών και προσωπικού είναι αδιαπραγμάτευτα η πρώτη προτεραιότητα της ΠΑΕ σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, όπως εξίσου αδιαπραγμάτευτο είναι το ενδιαφέρον για την υγεία του κάθε Έλληνα ξεχωριστά.
Η γενικότερη αναστολή λειτουργίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα αφορά εκτός από την ανδρική ομάδα και το τμήμα της Κ19, υποστηρίζοντας έμπρακτα, με ακεραιότητα και χωρίς ημίμετρα, την απόφαση της διοργανώτριας αρχής και των αρμόδιων φορέων.
Η υπευθυνότητα όλων, έμπρακτα με συνυπολογισμό της ατομικής ευθύνης του καθενός, συνδυαστικά με υπομονή, ψυχραιμία και κατανόηση, μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του ιού COVID-19.
Όπως όλοι, έτσι και στη Δόξα, «Μένουμε σπίτι», μέχρι να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, ευελπιστούμε το ταχύτερο δυνατό, ή για όσο χρειαστεί. Καλή δύναμη σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ