Πενθήμερο υψηλών θερμοκρασιών στη Δράμα

0
813

Ζεστός και ξηρός αναμένεται ο καιρός με μόνη εξαίρεση τη Δευτέρα


Ανεβαίνει από σήμερα περισσότερο ο υδράργυρος στην πόλη της Δράμας οδηγώντας σε ένα τριήμερο υψηλών θερμοκρασιών με κορύφωση το Σάββατο. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν όμως μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη τουλάχιστον, ελαφρά υψηλότερες σε σχέση με την εποχή.
Η θερμοκρασία στην πόλη, σήμερα Παρασκευή, θα κυμανθεί από 21 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες μέχρι και 36 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι. Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η ηλιοφάνεια ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ασθενείς έως 2 Μποφόρ. Τα επίπεδα υγρασίας θα κυμανθούν έως 58%.
Αύριο Σάββατο, ο υδράργυρος θα ανέβει λιγάκι περισσότερο, με θερμοκρασίες από 22 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες έως 38 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα πνέουν κατά τη διάρκεια της ημέρας νότιοι – νοτιοδυτικοί, ασθενείς έως 1 Μποφόρ. Τα επίπεδα υγρασίας δεν θα ξεπεράσουν το 57%.
Την Κυριακή, ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 22 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες έως 37 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι. Ο καιρός θα είναι καθαρός και την Κυριακή με ηλιοφάνεια και ανέμους νοτιοδυτικούς που θα στραφούν σε ανατολικούς προς το βράδυ με ένταση που δεν θα ξεπεράσει τα 2 Μποφόρ, ενώ τις πρωινές ώρες τις Δευτέρας θα επικρατήσουν συνθήκες άπνοιας. Τα επίπεδα υγρασίας θα φθάσουν έως 50% τις πρωινές ώρες.
Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα περίπου, αλλά έρχονται βροχές στην διάρκεια της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 βαθμούς Κελσίου το πρωί μέχρι 37 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι. Το πρωί θα επικρατήσει συννεφιά κατά διαστήματα και αργότερα στη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα είναι βροχερός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς που από νοτιοδυτικοί θα μετατραπούν σταδιακά και μέχρι το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς έως 1 Μποφόρ. Το απόγευμα αναμένονται και διαστήματα άπνοιας. Τα επίπεδα υγρασίας δεν θα ξεπεράσουν το 56%.
Την Τρίτη αναμένεται νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η ηλιοφάνεια με μικρά διαστήματα συννεφιάς στη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως 2 Μποφόρ και τα επίπεδα υγρασίας θα φθάσουν το 62%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ