Στον Δήμο Δράμας ανήκουν ιδιοκτησιακά τα δύο πάρκινγκ βαρέων οχημάτων, αποφάνθηκε η διαπαραταξιακή επιτροπή πριν από λίγη ώρα

0
901

Θα ενημερωθεί για το θέμα και η Κοινότητα Δράμας που, εξαιτίας αμφιβολιών για το ιδιοκτησιακό, γνωμοδότησε αρνητικά την Τετάρτη για τη μετεγκατάσταση της λαϊκής αγοράς


Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο πάρκινγκ βαρέων οχημάτων στην Ανάπλαση, που η διαπαραταξιακή επιτροπή προορίζει ως χώρο διεξαγωγής της νέας λαϊκής αγοράς, στο πλαίσιο της χωροθέτησης που επιχειρείται. Αυτό προέκυψε ως συμπέρασμα από την εξέταση του θέματος στην ίδια επιτροπή που συνεδρίασε πριν από λίγη ώρα στο δημαρχείο.
Η διαπαραταξιακή επιτροπή θα αποστείλει σχετική ενημέρωση προς την Κοινότητα Δράμας, προκειμένου να συζητήσει το θέμα της νέας χωροθέτησης εκ νέου και να καταλήξει σε γνωμοδότηση.
Στη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπή που έγινε πριν από λίγο συμμετείχαν όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πλην της παράταξης «Πόλη + Ζωή», που αποφάσισε να μην συμμετάσχει λόγω της εμπλοκής που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες δύο ημέρες και είχε σχέση με ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο πάρκινγκ βαρέων οχημάτων.

Περισσότερα σε επόμενο, αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ