«Περιφερειακή Σύνθεση»: Έρμαιο των εισβολέων το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού

0
2720

Περιφερειακή παράταξη Α.Μ.Θ. «Περιφερειακή Σύνθεση»


 

Την πλήρη αδιαφορία και τη μεγάλη απάθεια για την τύχη των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού, αποκάλυψε η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας σε σχετική επερώτηση που έκανε η παράταξή μας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 27/06.
Συγκεκριμένα, μετά και τον πρόσφατο βανδαλισμό εγκαταστάσεων, τον οποίο παραδέχτηκε και ο κος Παπαεμμανουήλ, ρωτήσαμε πώς θα προληφθεί αντίστοιχο συμβάν στο μέλλον και πώς θα διασφαλιστεί η ασφάλεια των εγκαταστάσεων, για να πάρουμε την απογοητευτική απάντηση ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει!
Με περισσή απάθεια, ο κος Παπαεμμανουήλ μάς είπε ότι «έχουν ξαναγίνει παραβιάσεις στις εγκαταστάσεις» και ότι οι ζημιές που έγιναν είναι της τάξης «μερικών εκατοντάδων ευρώ» και άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!
Για μας, όμως, υπάρχουν πλέον δύο λόγοι ανησυχίας: ο ένας είναι ότι το Χ.Κ.Φ. παραμένει έκθετο σε κάθε επίδοξο εισβολέα και ο άλλος είναι η απάθεια των διοικούντων για μία υποδομή που λειτουργεί ως πόλος έλξης τουριστών για την Π.Ε. Δράμας και όλη την Περιφέρεια και συμβάλλει σημαντικά στην τοπική μας οικονομία.
Οι διοικούντες, προφανώς δεν νοιάζονται για όλα αυτά, αδιαφορούν και προτιμούν να χρεώνουν τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας μας με έξοδα φύλαξης «νεκρών» κτηρίων (όπως το παλιό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης) και να αφήνουν αφύλακτες προσοδοφόρες εγκαταστάσεις που θα έπρεπε να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας αλλά και να εργαζόμαστε σκληρά για την αναβάθμισή τους!
Και όλα αυτά τα κάνουν χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ