Περισσότερες από 50 προσλήψεις στη Δράμα για τη λειτουργία των ΤΟΜΥ

0
4648

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 12 Απριλίου

 

Περισσότερες από 50 είναι οι θέσεις που επιδιώκει να καλύψει για τη λειτουργία των ΤΟΜΥ στη Δράμα, το Υπουργείο Υγείας, μέσω προσλήψεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) που αφορά την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες».

Οι θέσεις αυτές αφορούν την εξυπηρέτηση του συνόλου των ΤΟΜΥ που είχαν σχεδιαστεί αρχικά, παρότι αυτή τη στιγμή στη Δράμα λειτουργεί μόνο μία και αυτό γιατί όπως προκύπτει από πληροφορίες των «Χ», από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια, στις προηγούμενες προσπάθειες που έγιναν, δεν υπήρξε η αναμενόμενη ανταπόκριση κυρίως από την πλευρά των γιατρών.

Σε ότι αφορά την παρούσα πρόσκληση, το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε ήδη για όλη τη χώρα, την πρόσληψη 1935 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης διετούς διάρκειας, η οποία μπορεί να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Οι προσλήψεις αφορούν την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής/Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής ή Παθολογίας/Εσωτερικής Παθολογίας και Παιδιατρικής, 942 θέσεων. Επίσης για την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και για τις ειδικότητες της Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Διοικητικού – Οικονομικού και για την κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) 993θέσεις  επισκεπτών-τριών Υγείας.

Οι υποψήφιοι, που καλύπτουν τα γενικά προσόντα των  θέσεων της προκήρυξης, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Υπουργείο Υγείας, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου tomy.moh.gov.gr. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 29/03 στις 09:00 και λήγει στις 12/04 στις 23:59.

Περισσότερες πληροφορίες, για τις ειδικότητες, τις θέσεις, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για κάθε προκηρυσσόμενη θέση αλλά και εν γένει για την διαδικασία, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στη διεύθυνση https://www.4ype.gr/, όπου είναι ανηρτημένη ολόκληρη η προκήρυξη. Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στην εν λόγω πρόσκληση όσοι έχουν υπογράψει ήδη σύμβαση για τη στελέχωση Τοπικών Ομάδων Υγείας που προβλέπονται στο άρθρο 106 του ν. 4461/2017 (ΦΕΚ 38 Α’).

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!