«Πέταξαν» για την Αθήνα τα «δελφίνια» του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας

0
575

Για την Αθήνα πέταξε χθες το μεσημέρι από το Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, η αποστολή της Αγωνιστικής ομάδας του ΚΟΔ όπου θα συμμετάσχει στην 2η Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών στο Ο.Α.Κ.Α που θα διεξαχθεί από 13 έως 16 Ιουλίου.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΚΟΔ θα ριχθούν στη μάχη των Πανελλήνιων αγώνων με στόχο τη διάκριση και τη βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων. Στην ομάδα υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν όλοι με τη συνεχή ταλαιπωρία των προπονήσεων στην Καβάλα, θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Ότι και να γίνει όμως, στις οικογένειες των παιδιών και φυσικά στα ίδια τα παιδιά που θα αγωνισθούν, αξίζουν ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Την αποστολή του ΚΟΔ απαρτίζουν οι παρακάτω αθλητές-τριες: Αλαγκιοζίδου Ραφαηλία, Κούτρα Μαρία, Κολόζος Μάριος, Βασδέκης Δημήτριος, Τσάννης Στυλιανός, Κωνσταντινίδης Θεόφιλος, Μπανιώτης Γεώργιος, Τάσκος Δημήτριος, Χριστοφορίδης Μιχαήλ, Μυλωνάς Βασίλειος, Νίκογλου Νικόλαος, Ετόγλου Χαράλαμπος, Περσίδου Μαρία-Ευαγγελία, Τοκμακίδης Αναστάσιος, Χατζηπαναγιώτου Βαγγέλης, Τερνεκτσής Αθανάσιος, Κωνσταντινίδου Ξένια, Τοπχαναλής Μιχαήλ, Θεολογούδη Αναστασία, Τικοζίδου Χρυσα ενώ στην Αθήνα θα ενσωματωθεί και ο Δαουράκης Γεώργιος.
Μαζί τους βρίσκεται ο Τεχνικός Σύμβουλος της ομάδας κ. Χρυσάφης Βαγγελακάκης και ο προπονητής κ. Σπύρος Σανοζίδης, ενώ την αποστολή συνοδεύουν ο Έφορος της Αγωνιστικής κ. Βαγγέλης Τοπχαναλής και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Μπανιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ