«Πολυμετοχικός» ο Πανδραμαϊκός στην περίπτωση που ανέβει στη Super League 2

0
872

Πυρετώδεις προετοιμασίες στον Πανδραμαϊκό εν αναμονή της οριστικής απόφασης της ΕΠΟ με την οποία θα γίνει γνωστό το αγωνιστικό του μέλλον. Ίσως και μέσα στην εβδομάδα, ο Κώστας Καϊρης και οι συνεργάτες του πληροφορηθούν τα ευχάριστα που δεν είναι άλλα από τη συμμετοχή του Πανδραμαϊκού στη Super League 2, καθώς όλα είναι πλέον ανοιχτά μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου την προηγούμενη εβδομάδα.
Ήδη ο κ. Καϊρης έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές με παλαιούς και νέους παράγοντες του Πανδραμαϊκού οι οποίοι θέλουν να εμπλακούν διοικητικά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσανατολίζονται στη δημιουργία ενός «πολυμετοχικού» μοντέλου διοίκησης. Όλοι γνωρίζουν και ακόμη καλύτερα ο Κώστας Καΐρης ο οποίος έχει «ματώσει» οικονομικά τα τελευταία χρόνια καλύπτοντας ΜΟΝΟΣ του όλα τα έξοδα της ομάδας, πως οι οικονομικές απαιτήσεις της Super League 2 είναι πολλές και είναι δύσκολο να καλυφθούν από έναν μόνο παράγοντα.
Αν τελειώσουν όλα ευνοϊκά και ο Πανδραμαϊκός παίζει του χρόνου στη Super League 2 τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Χ», θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και θα γνωστοποιηθεί το διοικητικό και αγωνιστικό πλάνο της ομάδας με ηγέτη και πρόεδρο, όπως αρμόζει βέβαια, τον Κώστα Καϊρη ο οποίος πιστώνεται την επιτυχία αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ