Πιστός για άλλη μία φορά στα μεγάλα ραντεβού του volley στην Περιφέρεια ΑΜΑΘ ο Α. Σ. Γαία Δράμας

0
1502

Για άλλη μία φορά οι Νεάνιδες της Γαίας συμμετέχουν στο F4 της Περιφέρειας, που θα διεξαχθεί στην Δράμα το διήμερο 11-12/1/2020.
Στο F4 μετέχουν οι ομάδες, Α. Σ. Γαία Δράμας, Γ. Σ. Δράμας, Α. Ο. Καβάλας, Α. Ο Αμυγδαλεώνας σε ένα διήμερο όπου θα βγει ο πρωταθλητής της Περιφέρειας, και να παίρνει το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και την συμμετοχή στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των αγώνων μετά την κλήρωση στα γραφεία της ΕΣΠΕ Θράκης & Αν. Μακεδονίας είναι:
Σάββατο 11/1/2020
17:00 Γ. Σ. Δράμας – Α. Ο. Αμυγδαλεώνας
19:00 Α. Σ. Γαία Δράμας – Α. Ο. Καβάλας
Κυριακή 12/1/2020
17:00 Μικρός τελικός
19:00 Μεγάλος Τελικός

Αθανάσιος Κάππας, πρόεδρος Γαία Δράμας
“Δεσμευόμαστε ότι θα είναι η καλύτερη διοργάνωση. Από τη στιγμή που μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, ήμασταν έτοιμοι. Θέλουμε να φέρουμε στην Δράμα τέτοιες διοργανώσεις. Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου φέραμε τρία Final – 4 της περιφέρειας Α. Μ. Θ. Είναι σημαντικό για αθλητικούς και ψυχολογικούς λόγους για τον τόπο μας. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο Πρόεδρος κος Κεμανετζής. Είναι σπουδαίο σε μία τοπική κοινωνία, οι φορείς να παραδειγματίζονται από τέτοιες ενέργειες και να στηρίζουν παρόμοιες προσπάθειες στο μέλλον. Από άποψη οργάνωσης θα προσπαθήσουμε να είναι όλα εξαιρετικά και ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα.Έχουμε τέσσερις ομάδες την Γαία Δράμας, τον Γ. Σ. Δράμας, τον Α. Ο. Καβάλας και τον Α. Ο. Αμυγδαλεωνα, τέσσερα από τα πιο ανταγωνιστικά σωματεία της περιφέρειας. Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει, κι έχουμε όμως πολλά να κάνουμε ακόμη. Μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε σε όλους τους τομείς. Διαβεβαιώνω τους πάντες ότι θα ζήσουν μια πολύ όμορφη εμπειρία το διήμερο 11 και 12 Ιανουαρίου.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ