Πολύ κέφι και διασκέδαση στο καρναβάλι Χωριστής

0
245

Σήμερα η βραδιά Τσίπουρου. Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την καρναβαλική παρέλαση Κ. Δευτέρας


Με πολύ κέφι και ενδιαφέρουσες δράσεις ξεκίνησαν από την περασμένη Πέμπτη και συνεχίζονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Χωριστή. Οι διοργανωτές υποσχέθηκαν στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης και όπως όλα δείχνουν είναι απόλυτα συνεπείς στις δεσμεύσεις τους. Ο Μουσικοδραματικός Σύλλογος Χωριστής και οι άνθρωποί του φροντίζουν να χαρίσουν στους επισκέπτες του καρναβαλιού της Χωριστής αξέχαστες στιγμές.
Οι δωδεκαήμερες καρναβαλικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επιτυχία την Τσικνοπέμπτη με την βοήθεια του καιρού αλλά και της διάθεσης των επισκεπτών. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έφτασαν στη Χωριστή από τις 3 το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης (16 Φεβρουαρίου). Εκεί μαζί με τη διασκέδαση άναψαν και μαγκάλια με σουβλάκια και διανεμήθηκε δωρεάν κρασί. Στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής, η είσοδος του Καρνάβαλου, μπροστά από το «Αναγνωστήριο», η οποία και σηματοδότησε την έναρξη των δωδεκαήμερων εκδηλώσεων, τόνισε μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο πρόεδρος του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής κ. Νίκος Βουλόδημος. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με παιδικές δράσεις. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε «Το κυνήγι του θησαυρού» και την Κυριακή έγινε η παιδική καρναβαλική παρέλαση. Η συμμετοχή και στις δυο αυτές δράσεις ήταν πάρα πολύ μεγάλη και γέμισε ικανοποίηση τους διοργανωτές, αφού κατάφεραν να σκορπίσουν χαρά στους μικρούς φίλους του καρναβαλιού.
Σήμερα στις 21.00 διοργανώνεται η παραδοσιακή βραδιά τσίπουρου στο “Αναγνωστήριο” για την οποία καταγράφηκε ήδη πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι διοργανωτές περιμένουν πολύ περισσότερο κόσμο από αυτόν που θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν. «Κρατήσεις δεν κάνουμε αλλά αυτό που λέμε στον κόσμο είναι να έρθει από νωρίς» λένε οι διοργανωτές. Είναι μια βραδιά που σε κάθε διοργάνωση ελκύει πλήθος κόσμου. Την ερχόμενη Πέμπτη θα ακολουθήσει η θεατρική βραδιά στο πλαίσιο της οποίας θα ανέβουν στο “Αναγνωστήριο” της Χωριστής, αποσπάσματα από ένα έργο που παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι με πολύ επιτυχία και δεν είναι άλλο από τον γνωστό «Μπακαλόγατο».
Μια ακόμη παραδοσιακή βραδιά, αυτή τη φορά για τους νεαρότερους φίλους του καρναβαλιού της Χωριστής το παραδοσιακό «Πάρτι νεολαίας» θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 21.00 το βράδυ στο «Αναγνωστήριο», ενώ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο κέντρο διασκέδασης «Ρέμα» θα πραγματοποιηθεί ο «Τρανός χορός» με το μουσικό σχήμα «Μπρατίμια». Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει το «Αντάμωμα των χορευτικών» στον αύλειο χώρο της εκκλησίας. Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μουσικό γλέντι για όλους με το μουσικό σχήμα «ΚΑΤΙΦΕ».
Στις 14.00 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της Χωριστής θα κορυφωθούν με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο του χωριού αλλά και διάφορα eveνts πριν από αυτήν. Όπως είπε σχετικά με την καρναβαλική παρέλαση ο πρόεδρος του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής κ. Βουλόδημος, το ενδιαφέρον που υπάρχει για συμμετοχή είναι πολύ μεγάλο και ιδιαίτερα από πολύ νέο κόσμο. Ήδη οι κατασκευές των αρμάτων και των υπολοίπων κατασκευών για την καρναβαλική παρέλαση είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ