Πόρους 3,2 εκατ. € διαθέτει η Περιφέρεια ΑΜΘ για την προστασία κατά της πανδημίας σε περιοχές με δομές προσφύγων και μεταναστών

1
6141

Γιώργος Παπαδόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει 3.252.434 ευρώ από το ΕΣΠΑ για να ενισχυθούν με προσωπικό και μέσα οι δομές υγείας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού σε χώρους προσφύγων και μεταναστών.
Η χρηματοδότηση αφορά στα δύο Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών (ΚΦΠΜ) στις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Καβάλας, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και στα τρία Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης (ΠΡΟΚΕΚΑ) στην Ορεστιάδα, στην Ξάνθη και στη Δράμα. Στόχος είναι να ενισχυθεί το δίκτυο διασφάλισης της δημόσιας υγείας και υγειονομικής προστασίας ενάντια στην πανδημία στους συγκεκριμένους χώρους.
Για τη σημασία που έχει η χρηματοδότηση αυτή στην προστασία της δημόσιας υγείας, ο κ. Μέτιος πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, Ξάνθης κ. Νίκο Ευφραιμίδη, Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη και Δράμας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Σε τρία σημεία της πόλης μας έχουν σπάσει οι σωλήνες και τρέχει το νερό ανεξέλεγκτα!!!
  Τόση άσκοπη σπατάλη ,όταν το πληρώνουμε πανάκριβα οι δημότες!
  1ο) σημείο μπροστά στο φουρνο του Παπαδόπουλου επί της Ιουστινιανού, τρέχει από το καλοκαίρι μου είπαν και κανείς δεν νοιάζεται.
  2ο) σημείο στη γέφυρα της Αντιγόνου κατεβαίνοντας από αριστερά! τουλάχιστον από Σεπτέμβριο και βάλε ,τρέχει το νερό
  3ο) σημείο. Στην 19ης Μαϊου απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου μπροστά στη βρύση!!!! Εκατοντάδες άνθρωποι περνούν από εκείνο το σημείο.Κανεις δεν το βλέπει ή κάνει πως δεν το βλέπει! Αδιαφορία και απαξία!!!
  Σας παρακαλώ απευθυνθείτε εκεί που πρέπει για να λυθεί επιτέλους αυτή η κατάσταση. Σας ευχαριστώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!