Πραγματοποίηση Ενημερωτικών Σεμιναρίων στο πλαίσιο του έργου «Έξυπνη Ιατρική»

  0
  642

  ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ


   

  Το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), ως Εταίρος, διοργάνωσε 3 Ενημερωτικά Σεμινάρια με αντικείμενο «Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ΥγείαςSMART_MED»για τα αποτελέσματα του Έργου SMART_MED, με την υποστήριξη του Προγράμματος Συνεργασίας «INTERREG VA Greece-Bulgaria ” 2014 – 2020, έργο “Smart Medicine” (SMART_MED).

   

  Στο έργο συμμετέχουν οι ακόλουθοι εταίροι:

  • Ο Δήμος Ντιμιτρόβγκραντ, Βουλγαρία (Επικεφαλής συνεργάτης)
  • Το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.)
  • Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολική Αγωγή Δήμου Παρανεστίου

   

  Το ενημερωτικά σεμινάρια SMART_MED Project πραγματοποιήθηκαν μέσω της πλατφόρμας ZOOM την Τετάρτη 23/03/2022, την Πέμπτη 24/03/2022 καθώς και την Δευτέρα 28/03/2022 κατά τις ώρες 11:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.

   

  Ένας από τους στόχους του έργου SMART_MED είναι η δημιουργία συνεργατικών δραστηριοτήτων και κοινής εκπαίδευσης, ώστε μέσα από την επικοινωνία, την δικτύωση και τις κοινές δράσεις οι εταίροι του έργου να συμβάλλουν στην παροχή ποιοτικών και μεγαλύτερου όγκου υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης.

  Τα ενημερωτικά σεμινάρια με τίτλο “Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ΥγείαςSMART_MED” είχαν ως στόχο την ανάδειξη των δυνατοτήτων του έργου καθώς και την πληροφόρηση των εμπλεκόμενων φορέων / ενεργών πολιτών σχετικά με τα αποτελέσματα του έργου και τις ευκαιρίες αξιοποίησης αυτών από την τοπική κοινωνία.

  Συνολικά, στα ενημερωτικά σεμινάρια συμμετείχαν 63 άτομα.

   


  The Project is co-funded by the European Regional Development Fund and by national funds of the countries participating in the Interreg V-A “Greece-Bulgaria 2014-2020” Cooperation Programme.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
  Captcha verification failed!
  Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!