Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας

0
6042

Παραδόθηκε υγειονομικό υλικό από τους εκπροσώπους της Αστυνομίας.

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη καθηκόντων της νέας Διοίκησης μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2020. Παράλληλα, έγινε και παράδοση υγειονομικού υλικού από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (ΙΡΑ) και από την τοπική Διοίκηση Αστυνομίας παρόντος του Διοικητή της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, κ. Μηνά Σκάρλιου.


Ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας, κ. Κώστας Αποστολίδης, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο αγιασμός τελέσθηκε με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της νεοεκλεγμένης επταμελούς διοίκησης, της οποίας η θητεία θα διαρκέσει μέχρι το 2023.
«Τα μέλη της διοίκησης του σωματείου είμαστε συνεργάτες και παράλληλα μια συμπαγής ομάδα. Το σωματείο θα συνεχίσει το έργο του στηρίζοντας τα άτομα με αναπηρία, τους χρόνια πάσχοντες και τις οικογένειές τους, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη. Ο αγιασμός τελέστηκε προκειμένου να έχουμε μια ευλογημένη χρονιά. Λόγω της πανδημίας, θα λειτουργήσουμε με τις οδηγίες που έχει δώσει ο ΕΟΔΥ εξυπηρετώντας τους συμπολίτες μας καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα» σημείωσε ο πρόεδρος του σωματείου. Ο κ. Κώστας Αποστολίδης επεσήμανε ότι τον αγιασμό τίμησε με την παρουσία της η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών και η διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, παρόντος και του διοικητή του τμήματος Τροχαίας Δράμας κ. Μηνά Σκάρλιου, τον οποίο μάλιστα συνεχάρη για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.


Ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Δράμας Ν. Δράμας είπε ότι η Αστυνομία είναι κοντά στον άνθρωπο και ειδικότερα στις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, τις οποίες έχει δείξει ότι στηρίζει με διάφορες δράσεις που έχει οργανώσει και στο παρελθόν. Ο κ. Αποστολίδης ευχαρίστησε στο πρόσωπο του διοικητή της Τροχαίας το σύνολο της δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δράμα για την παράδοση του υγειονομικού υλικού στο Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας, το οποίο, όπως είπε, θα βοηθήσει στο να γίνεται με ασφαλή τρόπο η εξυπηρέτηση των πολιτών. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αστυνομικούς για το έργο που επιτελούν, μέσω του οποίου ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.


Ο διοικητής του τμήματος Τροχαίας Δράμας, κ. Μηνάς Σκάρλιος, αντευχήθηκε και δήλωσε ότι οι αστυνομικοί είναι πολύ χαρούμενοι για την πρόσκληση που τους απευθύνθηκε από το σωματείο, προκειμένου να παραστούν στην τελετή του αγιασμού. Ευχήθηκε καλή δύναμη στα μέλη του, ενώ σχετικά με την παράδοση του υγειονομικού υλικού τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, διότι από το υστέρημά μας κάνουμε αυτή την πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα. Προς τους ανθρώπους που τα χρειάζονται πραγματικά. Ως Έλληνες αστυνομικοί θέλουμε να εκφράσουμε αισθήματα αγάπης, αλληλοβοήθειας και αλληλοσεβασμού. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τον αγώνα μας, ώστε οι πολίτες με αναπηρία να ζουν σε μια πιο ανθρώπινη πόλη. Όλα είναι θέμα παιδείας, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ασυνείδητοι πολίτες οι οποίοι σταθμεύουν όπου βρουν και πολλές φορές κλείνουν τις αναπηρικές διαβάσεις κλπ. Σας υπόσχομαι από την πλευρά μου να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να είναι η πόλη μας πιο ανθρώπινη και πιο λειτουργική για τα άτομα με αναπηρία, που είναι οι πρωταγωνιστές της ζωής και δίνουν δύναμη και κουράγιο και στους υπόλοιπους, στον δύσκολο καθημερινό αγώνα τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ