Προσλήψεις στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας

0
1630

– Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 8/10
– Οι συμβάσεις Ι.Δ.Ο.Χ. που θα υπογραφούν αφορούν χρονικό διάστημα 3 συν 3 μηνών

Την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου για την αντικατάσταση προσωπικού που τέθηκε σε καθεστώς αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, αποφάσισε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι προσλήψεις αφορούν τα παραρτήματα Χρονίων Παθήσεων Δράμας και Καβάλας, καθώς και το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, όπως και το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής.

Oι ειδικότητες που ζητούνται είναι:

Για το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας:
4 άτομα ΔΕ αδελφών νοσοκόμων,
1 άτομο ΥΕ τραυματιοφορέων,
2 άτομα ΥΕ βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού,
1 άτομο ΥΕ θαλαμηπόλων,
1 άτομο ΥΕ βοηθών θαλάμου.

Για το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Καβάλας:
1 άτομο ΥΕ βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού,
2 άτομα ΔΕ αδελφών νοσοκόμων,
1 άτομο ΔΕ οδηγών

Για το Παράρτημα ΑμεΑ Ξάνθης:
1 άτομο ΔΕ αδελφών νοσοκόμων,
1 άτομα ΥΕ βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού.

Για το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών ΑμεΑ Κομοτηνής:
1 άτομο ΥΕ βοηθών θαλάμου.

Οι συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου θα έχουν διάρκεια τρεις μήνες από την πρόσληψη, με δυνατότητα παράτασης έως τρεις μήνες ακόμα. Η διάρκεια των εν λόγω συμβάσεων δεν επηρεάζεται, στην περίπτωση άρσης της αναστολής καθηκόντων του υπαλλήλου ή εργαζομένου, σε αντικατάσταση του οποίου έχει προσληφθεί ο υπάλληλος με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ. Οι αιτήσεις άρχισαν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση oikonomikokkp@1188.syzefxis.gov.gr από τη Δευτέρα 4/10. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευή 24/10.

Υπενθυμίζεται ότι από 19 Αυγούστου 2021 τέθηκαν σε αναστολή εργασίας 21 εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, καθώς δεν επιθυμούσαν να εμβολιαστούν για την προστασία τους από τη νόσο Covid-19. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και 12 εργαζόμενοι στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ