42 κρούσματα χθες στα σχολεία της Δράμας

0
6544

Κατάληψη πραγματοποίησαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Δοξάτου

Την ανιούσα πήρε ο αριθμός των κρουσμάτων στα σχολεία της Δράμας την Τρίτη, ενώ συνεχίστηκαν και οι καταλήψεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ο αριθμός των κρουσμάτων στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Νομό Δράμας ανήλθε σε 42.
Συγκεκριμένα, 16 κρούσματα καταγράφηκαν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας, μεταξύ των οποίων και εκπαιδευτικοί, ενώ στις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καταγράφηκαν 26 κρούσματα, από τα οποία τα 21 αφορούσαν μαθητές και τα 5 εκπαιδευτικούς.
Την Τρίτη άρχισε κατάληψη από μαθητές στο ΕΠΑΛ Δοξάτου, ενώ έληξε η κατάληψη στο σχολικό συγκρότημα του 3ου και 4ου ΓΕΛ. Στο ΕΠΑΛ Δοξάτου οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη ζητώντας να μην φορούν μάσκες στο σχολείο, να μην χρησιμοποιούνται αντισηπτικά και να μην είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού, θεωρώντας ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι υπερβολικά.
Και στην περίπτωση του ΕΠΑΛ Δοξάτου, όπως και στις περιπτώσεις των σχολικών μονάδων που προηγήθηκαν, οι μαθητές που συμμετείχαν στην κατάληψη έλαβαν απουσίες, ενώ οι υπόλοιποι παρακολούθησαν την διδακτέα ύλη μέσω τηλεκπαίδευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ