ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ: Η απόρριψη της προσφοράς από Μπύρο και η κορύφωση των διεργασιών για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ

0
1209

Γραπτή προσφορά από επιχειρηματία εξ Αθηνών απέρριψε ο Γιάννης Μπύρος. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική πρόταση, η οποία έχει στα χέρια του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μελετά ήδη προς τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για να μεταβιβάσει την ΠΑΕ.
Η μία εξ αυτών έχει χαρακτηριστεί ελκυστική, με συνέπεια άνθρωποι, οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, να λένε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κορυφωθούν οι διεργασίες για την ομάδα σε ιδιοκτησιακό επίπεδο και ίσως να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.
Η χρονιά για τη Δόξα θα ολοκληρωθεί στις 22 του μηνός με το φιλικό στην Ξάνθη, τη στιγμή που ο Κώστας Δούμτσιος καταλήγει στον Πανιώνιο.
Υπάρχουν πάντως σκέψεις και για φιλικό με τον Πανδραμαϊκό στο γήπεδο της Δόξας, με αφορμή την άνοδό του στη Γ’ Εθνική, όπου θα αγωνιστούν ωστόσο μόνο νεαροί ποδοσφαιριστές των «μαυραετών».

Τα πρώτα ονόματα στη μεταγραφική λίστα
Το διοικητικό κεφάλαιο είναι μία πολύ σημαντική εκκρεμότητα για την Δόξα Δράμας, αλλά την ίδια ώρα υπάρχουν και μεταγραφικές συζητήσεις.
Ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν έρθει στην επικαιρότητα και θα αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους.
Αυτοί είναι οι Σάββας Σιατραβάνης και Λευτέρης Ιντζόγλου. Ο πρώτος έπαιζε φέτος στην Κέρκυρα, απ’ όπου θα αποχωρήσει, ενώ ο δεύτερος ήταν στον Αρη και είναι δεδομένο ότι θα μείνει ελεύθερος.
Και οι δύο έχουν προταθεί και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται πολύ σοβαρά από τον Δημήτρη Σπανό, αρκεί φυσικά να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.
Μέχρι να ξεκαθαρίσει το διοικητικό, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο στη Δόξα Δράμας, αλλά ο Έλληνας προπονητής έχει πάρα πολλές πιθανότητες να παραμείνει.

Με ΠΑΕ της FL εάν προκύψουν «14» στην Super League 2!
Αυτά αποφάσισε το ΔΣ της Football League για το ενδεχόμενο η νέα Super League 2 να έχει 14 αντί για 12 ομάδες
Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στο σημερινό ΔΣ της διοργανώτριας εν όψει και της επικείμενης αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.
Η FL αφού προχώρησε με μερική επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-10, αποφάσισε επίσης πως εάν και εφόσον η νέα Super League 2 έχει τελικά 14 αντί για 12 ΠΑΕ, αυτές να καλυφθούν από ομάδες της Football League.
Επιπλέον, επικυρώθηκε και η βαθμολογία του πρωταθλήματος Νέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ