Πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας Ε.Π.Σ. Δράμας

0
846

Με την 24η αγωνιστική να έρχεται και να μένουν 6 στροφές ως το τέλος της φετινής περιόδου θα δούμε παιχνίδια με ενδιαφέρον για την δεύτερη θέση που σε περίπτωση αναδιάρθρωσης είναι προνομιούχος. Χαμός για την 11η και 12η θέση που δίνουν σωτηρία και μπαράζ υποβιβασμού.

Αναλυτικά η 24η αγωνιστική

ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΑΘ.ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ-Α.Ε. Κ. ΒΡΥΣΗΣ
Μετά την μεγάλη νίκη του Δουμπέσα απέναντι στον Ξηροπόταμο οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας δείχνουν μεγαλύτερη πίστη και θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για να σώσουν την χρονια. Η Κ. Βρύση δείχνει να έχει χαλαρώσει αρκετά και αντιμετωπίζει τα παιχνίδια με μεγαλύτερη χαλαρότητα σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Έχει καταφέρει να βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση και είναι αδιάφορη. Ευκαιρία για ακόμα ένα τρίποντο για τον Δουμπέσα που θα δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ
Το ντέρμπι του δήμου Δοξάτου. Μετά την ισοπαλία στην Κ. Βρύση η ομάδα του Δοξάτου θέλει να συνεχίσει με επιτυχία στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Κύργια. Έχουν τον τρόπο τους οι γηπεδούχοι να παίρνουν βαθμούς και σε δύσκολα παιχνίδια όπως είναι αυτό με τα Κύργια. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν ήττα σοκ εντός έδρας από το Φωτολίβος που έφερε ανισορροπία στην ομάδα. Μετά την ένταση στο τελευταίο παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας για μια ακόμα φορά ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Ένα ντέρμπι στο Δοξάτο που ίσως το κίνητρο για τους γηπεδούχους υπερνικήσει την ποιότητα των φιλοξενουμένων.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Στενεύουν τα περιθώρια για των Ξηροπόταμο που μετά από δυο νίκες, η ήττα έπληξε ομάδα και προπονητή. Ο δρόμος για την παραμονή είναι μακρύς και δύσβατος αλλά υπάρχει πίστη για την συνέχεια. Η Προσοτσάνη μια καλή ομάδα που μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η θέληση και το πάθος για την νίκη. Ίσως το κίνητρο για την σωτηρία του μέγα να μετρήσει.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ-ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
Ένα σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν ως στόχο την σωτηρία τους. Σημαντικό διπλό στα Κύργια για το Φωτολίβος που κατάφερε και ενώ έχανε με 2-1 να γυρίσει το παιχνίδι στο φινάλε ενώ έπαιζε και με 10 παίκτες. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τους κίτρινους που ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια. Ο Καλαμώνας που κατάφερε και ισοφάρισε προς το τέλος του αγώνα έχει δείξει ότι παραμένει μια αξιόμαχη ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ένας κρίσιμος αγώνας και για τους δυο για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
Μετά από δυο αρνητικά αποτέλεσμα η ομάδα της Πετρούσας κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την δύσκολη έδρα των αετών της Προσοτσάνης. Ένα πραγματικό ντέρμπι δυο πολύ καλών ομάδων, αλλά το αρνητικό ήταν ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο. Η Δόξα Βώλακα άστραψε και βρόντηξε με την Χωριστή. Απέκτησε προβάδισμα 6 τερμάτων στο 65΄ της αναμέτρησης. Μια πολύ δυνατή ομάδα που παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Για λόγους γοήτρου θα αγωνιστούν οι ομάδες αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
Ένα μονόπλευρο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι θα γίνει στο Κραχτίδη. Οι γηπεδούχοι Αμπελόκηποι θέλουν να πιάσουν την δεύτερη θέση στη βαθμολογία και να έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση αναδιάρθρωσης. Είναι δύσκολο να γίνει αλλά υπάρχουν ελπίδες για την δεύτερη θέση. Ο ιστορικός Π.Α.Ο.Π μετά την ήττα από τους Σιταγρούς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχει μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να πάρει την νίκη που θα δώσει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες για την επίτευξη του στόχου. Νίκη κινήτρου για την Ν. Αμισσό.

ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ-Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
Ένα παιχνίδι που ο πρωτοπόρος Πανδραμαϊκός θα δοκιμαστεί στην έδρα των Σιταγρών, οι γηπεδούχοι έρχονται από νίκη μετά από καιρό και ίσως αυτό τους δώσει έξτρα κίνητρο για καλύτερες εμφανίσεις. Οι κόκκινοι που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν τη φετινή χρονια είναι μια ομάδα που σκορπά τρόμο με τις εμφανίσεις της. Η διάθεση των φιλοξενούμενων αλλά και το έξτρα κίνητρο παίζοντας με τον πρωτοπόρο θα μας κάνει να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Μπορούν οι γηπεδούχοι να κάνουν μια δεύτερη σερί νίκη που θα δώσει ελπίδες για την παραμονή.
ΡΕΠΟ ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

Βαθμολογία
1 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 54
2 Γ.Σ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 45
3 Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 42
4 ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 40
5 ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 38
6 ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 35
7 Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ 34
8 Α.Ε ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ 28
9 ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 25
10 ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΣΟΥ 22
11 ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 19
12 ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 19
13 ΜΑΥΡ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ 17
14 Μ. ΑΛ.ΞΗΡΟΠ 16
15 ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ 12

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ
Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι στον Β΄1 όμιλο. Ο Άγιος Αθανάσιος δοκιμάζεται στο Μικροχώρι. Στο Β΄2 όμιλο Μικρόπολη Αλιστράτη για μια θέση στα μπαράζ σε απόσταση αναπνοής η Κρώμνη.

Β’ 1 όμιλος
ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ-ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΣ Β
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ- ΑΣΤ. ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ Ν.ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ- ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ- Μ.ΑΛΕΞ. ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΡΕΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

Βαθμολογία
1 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 41
2 ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 38
3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 35
4 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 31
5 ΗΡ. ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 26
6 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗ 24
7 ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 23
8 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 15
9 ΑΠ. Ν.ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ 13
10 ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ Β 10
11 Π.Α.Ο ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ 2

Β’ 2 όμιλος
ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ- ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ- ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ- ΔΟΞΑ Κ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ- ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ

Βαθμολογία
1 ΑΚΡ.Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 39
2 ΜΑΚ. ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ 31
3 ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ 28
4 ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ 27
5 ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ 19
6 ΔΟΞΑ Α.ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 17
7 Μ.ΑΛΕΞ. ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ 13
8 ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡ. 12
9 ΔΟΞΑ Κ.ΒΡΟΝΤΟΥΣ 9
10 ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ -3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ