Ξανά στο βάθρο ο Σίμος Γεωργιάδης

ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ

0
1322

Το σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου ομάδα αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο αντιπροσώπευσε την χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2019 που διεξήχθη στα Τίρανα.
Ένας εξ αυτών και ο δραμινός Σίμος Γεωργιάδης που απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -100kg.
Η πορεία του δραμινού τζουτόκα αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά λαμπρή μέσα στο τατάμι, καθώς στο βραχύ διάστημα της αγωνιστικής καριέρας του στο άθλημα (μόλις 2,5 χρόνια) έχει ήδη ταράξει τα νερά της κατηγορίας του στον ελλαδικό χώρο, με πλήθος διακρίσεων σε διεθνή και εγχώρια τουρνουά.Αποκορύφωμα των οποίων η κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα Ελλάδος για 2 συνεχώμενα έτη (2017, 2018) και του ασημένιου μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Άνδρων 2018. Προσθέτοντας έτσι με την τελευταία του εμφάνιση την περασμένη βδομάδα ακόμη ένα “βαρύ” μετάλλιο στην συλλογή του.
Η συνάντηση του Σίμου στο 1ο ματς με τον Πάντιτς Ντανίλο (Μαυροβούνιο) στο φετινό πρωτάθλημα κρίθηκε μοιραία, στερώντας του την ευκαιρία για συμμετοχή στο μεγάλο τελικό.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα καθημερινά προβλήματα μέσα στον ελληνικό αθλητισμό, άλλη μια εκφυλιστική κατάσταση-γεγονός των καιρών στη χώρα μας, ο δρόμος που χαράζει ο Γεωργιάδης με τον κόπο και τον ζήλο του είναι πολλά υποσχώμενος, με βλέψεις και στόχους φυσικά να κυνηγήσει τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ