Πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας Ε.Π.Σ Δράμας

0
614

Οι ομάδες που έχουν ως στόχο την σωτηρία είναι το μοναδικό ενδιαφέρον που έχει απομείνει πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Στις 5 από τις 7 αναμετρήσεις για τη 28η αγωνιστική στην μεγάλη κατηγορία έχουμε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τρελά σενάρια δίνουν και παίρνουν με τις αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες να έρχονται σε δύσκολη θέση.
Η 28η αγωνιστική στις 17.00
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ-Α.Ε. ΒΡΥΣΗΣ
ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ-ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ-Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΡΕΠΟ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Αναλυτικά η 28η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ-Α.Ε. ΒΡΥΣΗΣ
Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι στον Βώλακα η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την Κ. Βρύση με τις δυο ομάδες να έχουν κλείσει την φετινή σεζόν από βαθμολογικής μεριάς. Ένας αγώνας που από την αρχή θα είναι ανοιχτός και πιθανόν να έχουμε και πολλά τέρματα. Σε αλλαγές προσώπων θα προβούν οι δυο προπονητές για να τσεκάρουν νέα πρόσωπα ενόψει νέας σεζόν.

ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ
Καίγονται για βαθμούς οι γηπεδούχοι του Δουμπέσα για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για την παραμονή τους την δύσκολη φετινή σεζόν. Οι νεαροί αθλητές της Δόξας θα επιδιώξουν από τα πρώτα λεπτά να πάρουν να ηνία του αγώνα και το σκορ με το μέρος τους. Θέλουν να αποφύγουν πιθανό στραβοπάτημα που θα είναι και μοιραίο για την παραμονή τους. Οι Σιταγροί διασκεδάζουν τα παιχνίδια ως το τέλος αφού έχουν υποβιβαστεί και έχουν συμβιβαστεί με αυτό. Ένα παιχνίδι που θέλει διακαώς ο Δουμπέσας. Θα τα δώσουν όλα για την νίκη οι γηπεδούχοι.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ-ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΟΥ
Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στον Καλαμώνα όπου ο τοπικός Άρης καίγεται για τους βαθμούς την νίκης. Οι βαθμοί που τσιμπάει τις τελευταίες αγωνιστικές δεν αρκούν και θέλει να κάνει μια νίκη ώστε να έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Ομάδα έδρας είναι ο Καλαμώνας και θα δώσει έναν ακόμα αγώνα για την επιβίωση του. Η Ν.Αμισσός που έχει καθαρίσει την υπόθεση σωτηρία θα δώσει ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές και χρόνο σε αυτούς που πιστεύει για την στελέχωση της ομάδας από την νέα χρόνια. Ένα παιχνίδι με το κίνητρο για τους γηπεδούχους να είναι μεγάλο και οι τρεις βαθμοί διακαής πόθος.

Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝΑ.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
Αδιάφορο το παιχνίδι στην Φτελιά για Α.Ε. Κυργίων και Πανδραμαϊκό. Οι κίτρινοι με αρκετές αλλαγές στα τελευταία παιχνίδια λόγω καρτών και ελλείψεων δεν δείχνουν την ομάδα που μπορεί να δυσκόλεψε τον επίδοξο πρωταθλητή για την φετινή σεζόν. Οι κόκκινοι από την μεριά τους θέλουν να δείξουν σοβαρότητα σε ένα ακόμη παιχνίδι και να επικρατήσουν αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο. Ένα παιχνίδι ανοιχτό και με φαβορί τους κόκκινους.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στον Ξηροπόταμο με την τοπική ομάδα σε περίπτωση που δεν πάρει την νίκη αυτό να ισοδυναμεί με υποβιβασμό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να πάρουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Καθόλου εύκολο δεν θα είναι με αντίπαλο τους κίτρινους που έχουν μια πολύ καλή ομάδα και μπορούν να πάρουν το διπλό με σχετική ευκολία. Δεν ξέρουμε την διάθεση που θα δείξουν όντας χωρίς κίνητρο και με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους. Ετοιμάζουν την νέα χρονιά χρησιμοποιώντας παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Ένα παιχνίδι που είναι γρίφος για το πώς θα κυλήσει. Αν οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλες αλλαγές στην εντεκάδα τους ίσως αυτό τους χαλάσει την ομοιογένεια. Ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή σε περίπτωση απώλειας για τον Μέγα.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
Το Δοξάτο που χρειάζεται τους βαθμούς από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα τους κυνηγήσει για να τους πάρει με όλες του τις δυνάμεις. Μια ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές έχει χάσει σημαντικό έδαφος για την διεκδίκηση της παραμονής της στην κατηγορία. Πρέπει να κάνει ένα καλό παιχνίδι βασισμένο στα ψυχικά αποθέματα των παικτών και να διεκδικήσει τους βαθμούς από μια καλή ομάδα όπως είναι ο Ορφέας. Στο τελευταίο τους παιχνίδι δεν είχαν και την άνεση να πάρουν βαθμούς από τον πρωτοπόρο αλλά στην έδρα τους και με την αδιάφορη Χωριστή ίσως αυτό είναι κάτι πιο βατό. Ο Ορφέας που και αυτός διανύει περίοδο κάμψης και ροτέισον, θέλει να δοκιμάσει αρκετούς παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να διορθώσει μερικά λάθη που έχουν γίνει, με σκοπό την νέα χρόνια να είναι πιο έτοιμος για κάτι παραπάνω. Μια καλή ομάδα που έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Το κίνητρο για τους γηπεδούχους ίσως είναι αρκετό για να πάρουν την νίκη απέναντι στην χαλαρότητα του Ορφέα.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
Σε ένα ακόμη παιχνίδι το ενδιαφέρον το έχει μια ομάδα. Το Φωτολίβος που έχει μπλέξει και φέτος θέλει να πάρει τους βαθμούς της νίκης και να διατηρήσει ελπίδες για παραμονή στην Α΄κατηγορία. Με σύμμαχο την έδρα ίσως το καταφέρει. Παρόλα αυτά πρέπει να πιάσει καλό παιχνίδι. Μεγάλο διπλό εκτός έδρας με την Χωριστή που αν δεν διπλασιάσει τις νίκες θα είναι άσκοπο. Η Πετρούσα με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους θέλει να τελειώσουν οι εναπομείναντες αγωνιστικές και να σχεδιάσουν την επομένη χρονιά. Μια ομάδα που στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες. Ισχυρό κίνητρο για την ομάδα του Φωτολίβους.
ΡΕΠΟ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Βαθμολογία 2018-19
1 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 66
2 Γ.Σ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 54
3 ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 49
4 Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 48
5 ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 39
6 ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 38
7 Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ 37
8 ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΣΟΥ 31
9 Α.Ε ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ 30
10 ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 26
11 ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 25
12 ΜΑΥΡ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ 23
13 ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 23
14 Μ. ΑΛ.ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 21
15 ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ 13

Β κατηγορία Ε.Π.Σ. Δράμας
Αστέρας και Κεραυνός θα συγκρουστούν με στόχο την απευθείας άνοδο.
Στην Β΄ κατηγορία το παιχνίδι της χρονιάς θα γίνει στην Καλλίφυτο μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Κεραυνού Αρκαδικού. Για δυο αποτελέσματα παίζει ο Κεραυνός.

Αναλυτικά ο Β1 όμιλος
Επόμενη 22η τελευταία αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ- ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΣ Β- ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ
ΕΘΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ -ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ
ΡΕΠΟ ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Βαθμολογία 1ος όμιλος                  

1 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 47
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 44
3 ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 44
4 ΚΕΡ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 37
5 ΗΡ. ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 32
6 ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 32
7 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗ 27
8 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 15
9 ΑΠ. Ν.ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ 13
10 ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ Β 10
11 Π.Α.Ο ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ 2

Β2 όμιλος
Επόμενη τελευταία 18η αγωνιστική
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ -ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ-
ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ -ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ
ΔΟΞΑ Κ ΒΡΟΝΤΟΥΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ
ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑ-ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Βαθμολογία 2ος όμιλος
Ομάδα Βαθμοί
1 ΑΚΡ. Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 46
2 ΜΑΚ. ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ 37
3 ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ 34
4 ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ 27
5 ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ 26
6 ΔΟΞΑ Α.ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 26
7 Μ.ΑΛΕΞ. ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ 17
8 ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛ 15
9 ΔΟΞΑ Κ.ΒΡΟΝΤΟΥΣ 9
10 ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ -2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ