Πρώτη προπόνηση για την Α.Ε. Αμπελοκήπων

0
2232

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη προπόνηση της Α.Ε. Αμπελοκήπων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκεί βρέθηκαν αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, καθώς εκκρεμεί το πολύ σημαντικό ζήτημα με τα φύλλα μεταβολών ποδοσφαιριστών (Ελευθέρας – φύλλα Μεταγραφών).
Στην πρώτη συνάντηση της ομάδας αρχικά μίλησε ο Γιάννης Ιωαννίδης για τους στόχους της ομάδας και έθεσε από την πρώτη μέρα τα όρια. Στη συνέχεια, μίλησε ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας και δήλωσε ότι δεν θα βρίσκεται στην προεδρία της ομάδας τη νέα χρονιά. Κατόπιν, ξεκίνησε η προπόνηση με ενεργητικές προπονήσεις και ασκήσεις με τη μπάλα.
Φυσικά, δεν έλειψαν και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αφού μίλησε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ιωαννίδης, καθώς και οι παίκτες Γιάννης Στεργιανός και Κωνσταντίνος Κυσσίδης.

Γιάννης Ιωαννίδης (προπονητής Α.Ε. Αμπελοκήπων):
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε πάλι στο γήπεδο και πατάμε χορτάρι με όλες αυτές τις συγκυρίες και τα προβλήματα που υπήρξαν από τον Μάρτιο. Επιτέλους ξανά είμαστε όλοι μαζί και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορεί εμείς να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά αυτό το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είναι πρόκληση για την ομάδα μας. Έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του περσινού κορμού, ο οποίος κατάφερε το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και έχουμε προχωρήσει σε πολύ σημαντικές μεταγραφές ουσίας. Θεωρώ ότι, αν έχουμε την υγεία μας, η πλήρης αδράνεια του κορωνοϊού δεν θα έχει μας κοστίσει στην περίοδο της προετοιμασίας. Θεωρώ ότι η ομάδα μου θα είναι άκρως ανταγωνιστική και ευελπιστώ ότι θα διαφημίσουμε το δραμινό ποδόσφαιρο, θα μάθει και τους Αμπελόκηπους η περιφέρειά μας και θα σχηματίσουν μια καλή άποψη για τη δική μας ομάδα.
Για το ότι οι Αμπελόκηποι και τη φετινή χρονιά ξεκινούν νωρίς προετοιμασία δήλωσε:
Θεωρώ ότι το διάστημα αυτό που ξεκινάμε την προετοιμασία είναι ιδανικό, καθώς μια ομάδα για να προετοιμαστεί σωστά χρειάζεται 6 με 8 εβδομάδες. Εγώ πάντα ζητάω 8, για να προετοιμάσω σωστά τις ομάδες μου και να δουλέψω με τον τρόπο που θέλω. Νομίζω ότι είμαστε αρκετά καλά και ίσως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε και 2 μέρες νωρίτερα.
Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στην κατηγορία και το φαινόμενο των Σερραϊκών ομάδων δήλωσε:
Αρχικά, δεν θέλω καν να το αναφέρω, γιατί και εμείς περάσαμε μέσα από αυτό, καθώς οι Αμπελόκηποι ήταν από τις ομάδες που κινδύνεψαν να μην δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, σε αυτή την άσχημη κατάσταση που έζησε όλος ο κόσμος λόγω του κορωνοϊού. Παρόλα αυτά, ξεπεράσαμε αυτά τα εμπόδια, καθώς μπήκαν νέα πρόσωπα στη διοίκηση της ομάδας και η κατάσταση είναι ακριβώς εκεί όπου έπρεπε να είναι.

Γιάννης Στεργιανός (παίκτης Α.Ε. Αμπελοκήπων):
Αρχικά, εύχομαι να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, γιατί την περσινή χρονιά ταλαιπωρήθηκα λόγω ενός τραυματισμού. Φέτος στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Για την ομάδα είναι πολύ θετικό ότι έμεινε ο βασικός κορμός της και αποχώρησαν λίγοι σχετικά ποδοσφαιριστές. Κάναμε κάποιες κινήσεις, πήραμε κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, θα πάρουμε κι άλλους, πιστεύω. Η ομάδα γνωρίζει από πέρσι πώς θα κινηθεί μέσα στο γήπεδο, θα δουλέψουμε έτσι και φέτος και πιστεύω ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά.

Κωνσταντίνος Κυσσίδης (παίκτης Α.Ε. Αμπελοκήπων):
Τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα που ξανά πατάμε στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό. Έχω μάθει να παίζω ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξανά ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Με την ευκαιρία, εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλο τον κόσμο και τους φιλάθλους του Δραμινού ποδοσφαίρου και πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς.
Για την πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής δήλωσε: «Μπορώ να πω ότι είναι μια πρόκληση για έμενα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με τα χρώματα των Αμπελοκήπων. Όταν σου παρουσιάζεται μια τέτοια ευκαιρία, πρέπει να την αποδεχτείς και να δουλέψεις σκληρά για να τα καταφέρεις και πραγματικά χαίρομαι που βρίσκομαι στην ομάδα και φέτος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here