Πυρκαγιά σε διαμέρισμα της οδού Βεργίνας

0
1589
Φωτογραφία από τα καμένα καλώδια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα όπου ξέσπασε η πυρκαγιά στην οδό Βεργίνας

Ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης και κατασβέστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Αίσιο τέλος είχε πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης της Δράμας που βρίσκεται στην οδό Βεργίνας. Για το περιστατικό, που έγινε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πενταόροφης πολυκατοικίας, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας η οποία φρόντισε και για την κατάσβεσης της πυρκαγιάς με την βοήθεια ενός πυροσβεστικού οχήματος και τη συμμετοχή 4 πυροσβεστών.
Οι πυροσβέστες φθάνοντας στον τόπο του συμβάντος διαπίστωσαν μια εστία φωτιάς σε καλώδια στην κουζίνα του διαμερίσματος. Στον χώρο του διαμερίσματος υπήρχε ο ένοικος, ένας ηλικιωμένος άνδρας 96 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έλειπε από το σπίτι. Όταν επέστρεψε και διαπίστωσε τη φωτιά και επιχείρησε μόνος του να την περιορίσει, αρχικά κλείνοντας το ρεύμα και στη συνέχεια προσπάθησε να την κατασβέσει, πριν από την έλευση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα και η επιχείρηση κατάσβεσης ολοκληρώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία χωρίς τραυματισμούς και χωρίς να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.
Η πυρκαγιά ευτυχώς δεν επεκτάθηκε σε διπλανά διαμερίσματα και οι ζημιές που προκλήθηκαν, ήταν μόνο υλικές. Κυρίως περιορίστηκαν σε ρύπανση μέσα στο διαμέρισμα από τους καπνούς και παράλληλα κάηκαν τα καλώδια, στον χώρο όπου υπήρχε η εστία της φωτιάς. Πιθανό η πυρκαγιά να είχε ως αίτιο κάποιο βραχυκύκλωμα, ωστόσο έρευνα για το περιστατικό διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ