Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας: Τέσσερις Δραμινοί Πυρονόμοι αποφοίτησαν ευδοκίμως με τον βαθμό του Ανθυποπυραγού από τη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

0
2000

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03 Ιουνίου, η τελετή αποφοίτησης και απονομής διπλωμάτων στους 430 ευδοκίμως αποφοιτήσαντες του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων, Τάξεως 2021, της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.
Από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δράμας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας συμμετείχαν στην παραπάνω Σχολή τέσσερις (4) Πυρονόμοι, οι οποίοι αποφοίτησαν ευδοκίμως με τον βαθμό του Ανθυποπυραγού – ο Ανθγος Μεγάλος Μιχαήλ, η Ανθγος Σωτηρέλη Σοφία, ο Ανθγος Λουλούδης Ιωάννης και ο Ανθγος Κοσμίδης Δημήτριος.
Η απονομή των πτυχίων για τους Αξιωματικούς, που υπηρετούν στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έγινε από τον κ. Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο, ο οποίος απένειμε τα διπλώματα στους σπουδαστές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις εγκαταστάσεις του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, εντός ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, παρουσία του Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου ΠΣ Μάριου Αποστολίδη, του Διοικητή ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχου Νικόλαου Αθάνατου και του Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης Αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Δαδούδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ