Ραντεβού στη Δράμα δίνουν οι δήμαρχοι της χώρας το επόμενο διήμερο

0
187

– Η συνεδρίαση του Δ.Σ. και η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δ.Ε.Π.ΑΝ θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα το διήμερο 10 και 11 Φεβρουαρίου
– Xρ. Μαμσάκος: «Είναι πολύ σημαντικό που αυτή η κορυφαία διαδικασία πραγματοποιείται στην πόλη μας»


Την Παρασκευή και το Σάββατο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2023, θα διεξαχθεί στη Δράμα η συνεδρίαση του Δ.Σ. και Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δ.Ε.Π.ΑΝ (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη) πρόεδρος του οποίου είναι ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος. Αυτό ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Δράμας, λέγοντας ότι την Παρασκευή και το Σάββατο, το ενδιαφέρον της αυτοδιοίκησης επικεντρώνεται στη Δράμα διότι θα υπάρχει ένα σημαντικό διήμερο εργασιών από το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.).
Ο Δήμαρχος Δράμας τόνισε ότι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Δημαρχείο Δράμας, θα συνεδριάσει σε ανοιχτή διαδικασία το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ε.Π.ΑΝ. Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, επίσης στο Δημαρχείο Δράμας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, πολιτικών φορέων και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απ’ όλη τη χώρα.
Ο κ. Μαμσάκος πρόσθεσε ότι: «Το ΔΕΠΑΝ είναι η μεγαλύτερη και μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση ΟΤΑ στην οποία σήμερα συμμετέχουν πάνω από 100 οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελληνική Επικράτεια, που στηρίζει και βοηθά μικρομεσσαίους δήμους για να μπορούν να υλοποιήσουν έργα και προγράμματα” Το Δίκτυο παρέχει συμβουλευτική και τεχνική στήριξη σε φορείς υλοποίησης αναπτυξιακών έργων και δράσεων. Έχει υπογράψει σημαντικές συμφωνίες για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών των Δήμων προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις με πολλούς φορείς». Όπως τόνισε ο κ. Μαμσάκος: «Είναι πολύ σημαντικό που αυτή η κορυφαία διαδικασία πραγματοποιείται στην πόλη μας». O ίδιος ανέφερε ότι μέσα από τη συνάντηση αυτή θα υπάρξει και η δυνατότητα προβολής της Δράμας σε περίπου 150 δημάρχους που θα συμμετάσχουν σε αυτό και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Δράμα ενώ σημείωσε ότι πιθανόν να βρίσκεται στη Δράμα και ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ