Ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας και θεάματος από τον ΟΦΑΔ

52 οδηγοί και πλήθος κόσμου στην 16η δεξιοτεχνία του ΟΦΑΔ

0
1955

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής και με την παρουσία εκατοντάδων φίλων του αυτοκινήτου δόθηκε πανηγυρικά η εκκίνηση της 16ης δεξιοτεχνίας αυτοκινήτου που διοργάνωσε με πολύ επιτυχία ο ΟΦΑ Δράμας.

Ο αγώνας, χορηγός επικοινωνίας του οποίου ήταν τα ΧΡΟΝΙΚΑ, ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι με την συμμετοχή 52 οδηγών από πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Πέρα δε από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του και τον έκδηλο ενθουσιασμό σε οδηγούς και θεατές, δεν θα πρέπει να λησμονηθεί και η βαθμολογική σημασία του καθώς μετρά βαθμολογικά στο κύπελλο δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος για το 2019.
Εκατοντάδες φίλοι των τεσσάρων τροχών έσπευσαν στον χώρο της ανάπλασης δίπλα το χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων πολύ πριν τις 11 για να απολαύσουν την όμορφη διαγωνιστική διαδικασία από δεξιοτέχνες των τεσσάρων τροχών ανάμεσα στους οποίους δεν έλειψαν και γυναίκες.Η προσπάθεια των ανθρώπων του ΟΑΦ Δράμας ήταν πολυήμερη και κοπιαστική ωστόσο εάν κρίνει κανείς από την συμμετοχή και την άρτια οργάνωση θα πρέπει να θεωρηθεί ότι έχουν ανταμειφθεί για την διαδικασία της επίπονης προετοιμασίας που προηγήθηκε. Αρκεί και μόνο να υπενθυμιστεί ότι χρειάστηκε να υπάρξει συνενόηση και συντονισμός με τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, χρειάσθηκε να εξασφαλισθούν Ασθενοφόρα που ήταν διαθέσιμα κατά την διάρκεια του αγώνα όπως και η συνεργασία του Δήμου της Δράμας που παραχώρησε τον χώρο διεξαγωγής της δεξιοτεχνίας. Επιτυχής ήταν και η προσπάθεια συνεργασίας με χορηγούς που σε κάθε διοργάνωση αποτελούν σημαντική προϋπόθεση για την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων.
Η βοήθεια των επαγγελματιών της Δράμας στην κάλυψη αυτών των αναγκών αποδείχθηκε όπως και τις προηγούμενες φορές ότι ήταν δεδομένη και απαραίτητο στήριγμα στήριγμα στην προσπάθεια των ανθρώπων του ΟΦΑΔ να διασφαλίσουν το επίπεδο του αγώνα δεξιοτεχνίας βάζοντας αρκετά ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.
Η 16η δεξιοτεχνία του ΟΦΑΔ, διοργανώθηκε ύστερα από πολλές επιτυχημένες αγωνιστικές δραστηριότητες (Δεξιοτεχνίες – Αναβάσεις – TRIAL-RAID 4X4– RALLY SPRINT κ.λπ.) ενώ όπως προαναφέρθηκε ο εν λόγω αγώνας είναι εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος)…
Ήταν μια εντυπωσιακή διοργάνωση που τα είχε όλα. Θέαμα, ένταση, ακρίβεια, επίδειξη ικανοτήτων αλλά και αμεροληψίας από την πλευρά της επιτροπής του αγώνα που δεν προβληματίστηκε καθόλου να ακυρώσει εκκινήσεις και να τις επαναλάβει για λόγους ακρίβειας της χρονομέτρησης. Εκπληξη στον αγώνα ήταν και οι γυναίκες οδηγοί που εντυπωσίασαν με τις ικανότητες τους παρά τα μηχανικά προβλήματα που εμφανίστηκαν απροσδόκητα.
Πολύ θετικές ήταν οι εντυπώσεις και για τα μέτρα ασφαλείας της δεξιοτεχνίας και τον άψογο συντονισμό των υπηρεσιών που ενεπλάκησαν προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και χωρίς προβλήματα. Πραγματικά θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την διοργάνωση ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα δουλειάς που ικανοποίησε τους θεατές αλλά κυρίως τους δεκάδες οδηγούς που συμμετείχαν και έφθασαν στην Δράμα από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here