Σε προτεραιότητα ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών από τα αδιάθετα εμβόλια

0
2359

Όπως έκανε γνωστό η Διευθύντρια Π.Ε. Δράμας, κ. Ευφροσύνη Παπαγεωργίου Χαραλαμπίδου, σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ενεργοποιείται η δυνατότητα εμβολιασμού των εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ – ΕΒΠ που εργάζονται στις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κατά την τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο, με αδιάθετες δόσεις εμβολίων. Για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας έχει συσταθεί κοινή (Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης) τριμελής Ομάδα Συντονισμού Εμβολιασμών (ΟΣΕ), που θα συλλέξει τα στοιχεία, Για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Δράμας τακτικό μέλος της τριμελούς είναι η κ. Παυλίνα Αβερκιάδου (τηλ. 2521351430) και αναπληρωματικό μέλος ο κ. Γεώργιος Αμπατζόγλου (2521351432).

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν τη δυνατότητα εμβολιασμού μέσω της αναπλήρωσης των αδιάθετων δόσεων εμβολίων, συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) στην οποία καταγράφουν την πρόθεσή τους και τη συναίνεση τους ως προς την παροχή των ζητούμενων προσωπικών δεδομένων για την κατάρτιση και μόνο ενός κοινού καταλόγου εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ καλούνται με τη σειρά προτεραιότητας του καταλόγου, και σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν στην κλήση ή δεν είναι σε θέση να μεταβούν εντός του προβλεπόμενου χρόνου στο σημείο εμβολιασμού, ενημερώνεται ο επόμενος στον κατάλογο.

Τέλος επισημαίνεται ότι οι ώρες εμβολιασμών είναι μετά τις 15.00 και ο χρόνος απόκρισης της Ομάδας Συντονισμού Εμβολιασμών και των εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ- ΕΒΠ θα πρέπει να είναι άμεσος. Καλούνται λοιπόν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας να ενημερώσουν άμεσα τους/τις εκπαιδευτικούς και τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ και να αποστείλουν έως σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 και ώρα 9.30, στην ηλεκτρονική διεύθυνση pyspo@cipe.dra.sch.gr και υπόψη της κ. Αβερκιάδου τα εξής: διαβιβαστικό με ενσωματωμένο πίνακα με τον αριθμό και μόνο τα ονόματα των ενδιαφερομένων, τις υπογεγραμμένες υπεύθυνες δηλώσεις τους και συμπληρωμένο το συνημμένο υπολογιστικό φύλλο με τα στοιχεία των ενδιαφερομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ