Σήριαλ… το περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι σε δρομολόγιο του υπεραστικού ΚΤΕΛ

0
3163

Νεότερες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. δεν επιβεβαιώνουν το συμβάν

Δεν επιβεβαιώνονται από την ΕΛ.ΑΣ. οι πληροφορίες που προήλθαν από το υπεραστικό ΚΤΕΛ και αφορούσαν περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι σε δρομολόγιο της γραμμής Καβάλας – Δράμας, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
Σε σχετικό ρεπορτάζ τη Δευτέρα, τα «Χ», όπως και πολλά ακόμα μέσα ενημέρωσης, αναφέρθηκαν στο περιστατικό, παραθέτοντας τα στοιχεία, όπως αυτά προέκυψαν από την πληροφόρηση που υπήρξε από το υπεραστικό ΚΤΕΛ.
Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες των «Χ» που προέρχονται από την ΕΛ.ΑΣ., στο περιστατικό που συνέβη δεν διαπιστώθηκε επίθεση με μαχαίρι, ενώ δεν υπήρξε και κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο επιβατών του λεωφορείου. Επίσης, δεν κατατέθηκαν μηνύσεις από τους επιβάτες που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό ούτε έγιναν συλλήψεις, αλλά μόνο προσαγωγές των δύο επιβατών από την αστυνομία. Σε ό,τι αφορά τα τραύματα του ενός εκ των δύο επιβατών, αυτά οφείλονται σε άλλους λόγους και όχι σε κάποιου είδους επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, η ύπαρξη του οποίου δεν διαπιστώθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ