Σκαρφαλώνει ο υδράργυρος στη Δράμα μέχρι την Κυριακή

0
2490

Η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο θα αγγίξει τους 37°C

Σκαρφαλώνει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες στη Δράμα, με κορύφωση το Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου αναμένεται να φθάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Οι συνθήκες γίνονται ιδανικότερες για επισκέψεις στις κοντινές παραλίες ή τις εκδρομές στον ορεινό όγκο του Νομού Δράμας και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να αξιοποιηθούν αυτές οι μικρές αλλά απαραίτητες αποδράσεις.
Για σήμερα Τετάρτη η θερμοκρασία στη Δράμα αναμένεται να κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι η ηλιοφάνεια, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι 2 μποφόρ με διάφορες κατευθύνσεις.
Την Πέμπτη η θερμοκρασία στη Δράμα θα παρουσιάσει αύξηση μόνο ως προς την ελάχιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς με τη μεγαλύτερη τιμή της να σημειώνεται από τις 3 μετά το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ, ενώ προβλέπεται ότι θα υπάρξουν και διαστήματα με άπνοια στη διάρκεια της ημέρας.
Την Παρασκευή η θερμοκρασία στη Δράμα θα κυμανθεί περίπου στα ίδια επίπεδα από 21 μέχρι 35 βαθμούς Κελσίου. Η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού στη διάρκεια της ημέρας ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς με διάφορες κατευθύνσεις.
Το Σαββατοκύριακο αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Ειδικότερα, το Σάββατο ο υδράργυρος θα κυμανθεί μεταξύ 21 και 36 βαθμούς Κελσίου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα πνέουν με διάφορες κατευθύνσεις μέχρι 3 μποφόρ. Την ίδια ημέρα θα υπάρξουν και διαστήματα με άπνοια κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Την Κυριακή προβλέπεται μεγαλύτερη άνοδος της μέγιστης τιμής της θερμοκρασίας. Πιο συγκεκριμένα ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 23 και 37 βαθμών Κελσίου. Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας αναμένεται μεταξύ 12.00 -15.00 το μεσημέρι. Η ηλιοφάνεια θα είναι κύριο χαρακτηριστικό κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3 Μποφόρ με διάφορες κατευθύνσεις.
Τέλος, οι συνθήκες πτήσης των κουνουπιών θα είναι ιδανικότερες κυρίως κατά τις ώρες που σημειώνεται η μεγαλύτερη τιμή υγρασίας, δηλαδή μετά τις 9 το βράδυ και μέχρι τις πρωινές ώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ