SOS εκπέμπουν οι κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας

0
5409

Κάτοικοι της περιοχής Αγίας Βαρβάρας απέστειλαν κείμενο καταγγελίας για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή Αγίας Βαρβάρας. Το κείμενο έχει ως εξής:

Ο ορισμός του «πολιτισμού» για τον Δήμαρχο Δράμας και την παράταξή του για την πόλη: Στην περιοχή Αγίας Βαρβάρας υπάρχουν καφετέριες-κλαμπ μέσα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, στο κέντρο της πόλης, που παίζουν μουσική ως το πρωί, με ηχεία και Dj σε εξωτερικό χώρο εν μέσω των οικοδομών προκαλώντας την απόλυτη όχληση και ηχορύπανση της περιοχής. Οι κάτοικοι υποφέρουν και αρρωσταίνουν καθημερινά από την κατάσταση, αλλά ο Δήμαρχος φροντίζει για την καθημερινή υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου και την απόλυτη έλλειψη ποιότητας ζωής τους, κάνοντας πλάτες στους καταστηματάρχες, επιτρέποντάς τους την απόλυτη παρανομία και κατάχρηση σε καθημερινή βάση, καθώς παραβιάζουν τη νομοθεσία περί παραβίασης ωρών κοινής ησυχίας αναίσχυντα. Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε για το εν λόγω θέμα παρουσία αντιπροσώπων των κατοίκων της περιοχής, ο Δήμαρχος έλειπε και φυσικά καμία λύση δεν δόθηκε στο αδιανόητο μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Κάτοικοι β’ κατηγορίας όσοι διαβιούν στην περιοχή.
Έτσι βλέπει ο Μαμσάκος και οι οικείοι του τους περιοίκους εκεί, β και γ κατηγορίας… Άλλωστε αυτοί, κοιμούνται ήσυχοι στα σπίτια τους, στο κρεβατάκι τους, στην ηρεμία τους, τι τους νοιάζει τώρα για το αν οι άλλοι δημότες υποφέρουν, αρρωσταίνουν και αγανακτούν που έχουν χάσει τον ύπνο τους και την ζωή τους… Ο ‘’δίκαιος’’ και ‘’άξιος‘’ δήμαρχος… Και συν την παράνοια της ηχορύπανσης με την μουσική ως τα ξημερώματα (club μέσα στο κέντρο του αστικού ιστού, μα πόσο μπροστά αυτός ο δήμαρχος…), η απόλυτη κατάχρηση και κατάληψη δημοσίου κοινόχρηστου χώρου.. Έχουν καταντήσει ιδιωτική αυλή τον δημόσιο χώρο, αποκλείοντας την διέλευση οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρο, πυροσβεστικό όχημα), βάζοντας σε απόλυτο κίνδυνο την ζωή των κατοίκων σε περίπτωση ανάγκης.. Έχουν κλείσει τον χώρο… Με μια απλή βόλτα, διαπιστώνει ο οποιοσδήποτε την αισχρότητα της κατάστασης που επικρατεί. Μάλιστα τελευταία τοποθέτησε ένα εκ των καταστημάτων και μία σφίγγα… Ο Τουταγχαμών λείπει, να ολοκληρωθεί το τσίρκο.. Ο καθείς κάνει ο,τι θέλει με τις ευλογίες του μεγάλου Μαμσάκου, των Αντιδημαρχών και των άλλων δημοτικών του Συμβούλων.
Ούτε εξ ακοής έχουν ακούσει την λέξη «ποιότητα ζωής».. Έχουν και Επιτροπή αντίστοιχη, τρομάρα τους. Για ποιον λόγο; Όλη η πόλη, είναι Ασυδοσούπολη… Καμία προφύλαξη των δικαιωμάτων των πολιτών αυτής της πόλης ούτε στα απολύτως αυτονόητα από την δημοτική αρχή… Απεναντίας, καθημερινή «κακοποίηση» των κατοίκων που η αγανάκτηση τους ξεχειλίζει… Ουδεμία σχέση με Ευρώπη.. Αυτά ούτε στην Μποτσουάνα δεν γίνονται… Εδώ πιο δράμα η κατάσταση πεθαίνεις… Το μεγάλο τσίρκο ξαναγράφεται με «δημιουργό» αυτή την φορά τον «Ευρωπαίο» δήμαρχο Μαμσάκο… Παίζεται καθημερινά live στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αιγαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!