«Σωστή χρήση νέων τεχνολογιών & διαδικτύου»

0
3360

Παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Γκιμπερίτη στο Δημαρχείο

Oι εκδόσεις ΔΙΣΙΓΜΑ παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Γκιμπερίτη με τίτλο «Σωστή χρήση νέων τεχνολογιών & διαδικτύου» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο κ. Αθανάσιος Μπαφέρας τέως διοικητής του Νοσοκομείου Δράμας, ο κ. Πασχάλης Φλαμούρης, γεωπόνος και τέως διευθυντής του Εργοστασίου Ζάχαρης Σερρών, ο κ. Γιάννης Μποιδίδης, υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογικών Ν. Σερρών, ο κ. Νίκος Καρανάσιος, καθηγητής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και ο συγγραφέας κ. Βαγγέλης Γκιμπερίτης. Το βιβλίο είναι ένας αναλυτικός οδηγός για τον κάθε γονέα ή κηδεμόνα που μεγαλώνει παιδιά, αφού μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, ο συγγραφέας προσανατολίζει τους γονείς προς τη σωστή χρήση της τεχνολογίας και πώς να αποφεύγουν τους κινδύνους. Παράλληλα δίνει πολύτιμες συμβουλές θεωρητικής και πρακτικής κατεύθυνσης σε όλους τους χρήστες, αρχάριους και προχωρημένους, για τη σωστή χρήση των νέων τεχνολογιών. Στο βιβλίο παρουσιάζονται παραδείγματα σωστής χρήσης της τεχνολογίας καθώς και περιπτώσεις κινδύνων και αντιμετώπισης κινδύνων από τη χρήση του διαδικτύου. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο οδηγό που επιτρέπει στον αναγνώστη του να έχει πρόσβαση με ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο και να αντιμετωπίσει τον ψηφιακό αναλφαβητισμό.
Ο κ. Γκιμπερίτης έχει γράψει 30 βιβλία πληροφορικής και έχει ανακηρυχθεί ο πολυγραφότερος συγγραφέας στην Ελλάδα. Είναι επίσημος συγγραφέας του Υπουργείου Παιδείας. Έγραψε τα βιβλία πληροφορικής για την Α,Β και Γ Λυκείου. Είναι επίσημος συγγραφέας των βιβλίων πιστοποίησης πληροφορικής του Cambridge. Τα περισσότερα βιβλία του διδάσκονται στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας απο το 1997. Για την δράση του έχει βραβευθεί και τιμηθεί 42 φορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!