Στα «χέρια» επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό φαίνεται να περνά η Δόξα Δράμας

0
1289

Κοντά στην οριστική του απεμπλοκή από τα διοικητικά δρώμενα της Δόξας Δράμας φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιάννης Μπύρος.
Ειδικότερα, ο μεγαλομέτοχος των «μαυραετών» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με υποψήφιο επενδυτή, με τις δύο πλευρές να φέρονται να έχουν δώσει τα χέρια και να απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.
Αυτές, όπως όλα δείχνουν, θα βγουν σήμερα Δευτέρα (10/6), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επιχειρηματία, ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ πριν στο παρελθόν με το ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό.

Αντιδρούν οι οπαδοί της Δόξα
Με συνθήματα στο τοίχο των γραφείων της ΠΑΕ Δόξα αντέδρασε ο κόσμος της ομάδας. Το μήνυμα ήταν σαφές ότι είχε αποδέκτη τον μεγαλομέτοχο.
Πάντως αυτή η στασιμότητα που υπάρχει κατά γενική ομολογία έχει δημιουργήσει αναβρασμό στο χώρο των φιλάθλων. Οι οργανωμένοι οπαδοί έκαναν κάλεσμα στο οποίο ανταποκρίθηκαν πολλοί. Ακολούθησε ανοιχτό συμβούλιο όπου με έκδηλη την απογοήτευση από όλους έγινε συζήτηση με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες.
Αντί άλλου ρεπορτάζ, παραθέτουμε σχετικό κείμενο που ανάρτησε στην μερίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ηλίας Πατσιούρας:
«Επειδή το σίριαλ της μεταβίβασης των μετοχών παρατράβηξε σε βαθμό που όλη αυτή η καθυστέρηση εκτός από το ότι γίνεται ενοχλητική αποκτά και άλλα χαρακτηριστικά, ανάλογα με τις επιθυμίες ή τα συμφέροντα κάποιων (πάντα όμως με το λάβαρο της αγάπης προς την ομάδα!!!!) και επειδή ξέρω την αδυναμία του μεγαλομετόχου να αντισταθεί σε επηρεασμούς περίεργων ανθρώπων ζητώ: Την άμεση δημοσιοποίηση των ονομάτων των δύο ενδιαφερομένων. Από φήμες και διαδόσεις γνωρίζουμε ότι ένας πόλος είναι ο κ. Γρηγορίου και ο δεύτερος η πλευρά του κ. Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.
Προφανώς δεν τίθεται σε ζύγι ότι μεταξύ των δύο αυτών επιλογών ο κόσμος εμπιστεύεται την πρώτη επιλογή και αποστρέφεται την προοπτική να γίνουμε παραμάγαζο του ΠΑΟΚ. Από την άλλη όμως, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον της ομάδας σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο, για ασφαλείς αξιολογήσεις θα πρέπει να γνωρίζουμε το πλάνο αλλά κυρίως τις εγγυήσεις που προσφέρουν οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές.
Ο κ. Μπύρος προς τιμήν του είχε δηλώσει ότι μέλημα του ήταν η παραχώρηση της ομάδας σε άτομο που θα διασφαλίζει το μέλλον της ομάδας, όχι μόνο σε βάθος λίγων μηνών. Επειδή όμως η σιωπή του όλες αυτές τις μέρες προσφέρει τροφή σε διάφορους είτε να μιλούν εξ ονόματος του είτε να επιχειρούν να «σπρώξουν» πρόσωπα και επιχειρηματικά σχήματα των δικών τους συμφερόντων, καλό είναι να μας εξηγήσει τις προθέσεις όλων αυτών που ενδιαφέρονται για την ομάδα, άλλως να το ζητήσει ο εν υπνώσει ερασιτέχνης, ο οποίος σε μια κρίσιμη καμπή κρύβεται, προφανώς, από φόβο και αδυναμία.
Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στον κ. Γρηγορίου, έχει αποδείξει ότι έχει τη γνώση και την ικανότητα να δημιουργήσει μια ομάδα, έχοντας εγγυήσεις οικονομικές και διοικητικές. Το ερώτημα εν προκειμένω είναι ποιες είναι αυτές στην παρούσα φάση. Από την άλλη υπάρχει μια φήμη περί προσώπου απεσταλμένου της οικογένειας Σαββίδη. Την επιλογή αυτή όλως «συμπτωματικά» στηρίζουν τα άτομα που υπό το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς είχαν ρόλο στην ομάδα, κυρίως επηρεασμού του μεγαλομετόχου.
Όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει η κατάσταση προς όφελος της ομάδας, τόσο θα μειώνεται ο κίνδυνος ενός εσωτερικού διχασμού»!

Φήμες για παραχώρηση μετοχικού κεφαλαίου
Στο μεταξύ, τελευταίες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι οποίες προς το παρόν κινούνται στο χώρο της φήμης, επιβεβαιώνουν δημοσίευμα που ήθελε να έχει γίνει η παραχώρηση του 50% του μετοχικού κεφαλαίου, κάπου στην πρωτεύουσα χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα. Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις οι οποίες αναμένονται άκρως ενδιαφέρουσες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!