Στηρίζουμε το Νοσοκομείο Δράμας – Τρέχουμε για καλό σκοπό και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τριπλασιάζει την εισφορά μας

0
3471

Λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα Virtual SNF Run 5 χιλιομέτρων

Το φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής«ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»μετά από πρόσκληση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας, καλεί όλους τους δημότες του Δήμου Δράμας να τρέξουν, για καλό σκοπό και να ενισχύσουν οικονομικά το νοσοκομείο Δράμας.
Όλοι μαζί να στηρίζουμε το νοσοκομείο της Δράμας!
Εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε με την πανδημία του COVID-19, o καθιερωμένος πια αγώνας δρόμου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος «SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον» θα διεξαχθεί πανελλαδικά.
Όπως κάθε χρόνο, και ο φετινός αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν κατά την εγγραφή τους να επιλέξουν να υποστηρίξουν το τοπικό νοσοκομείο της περιοχής τους. Το προαιρετικό προτεινόμενο ποσό δωρεάς από τον κάθε δρομέα είναι €5 και θα διατεθεί σε ένα από τα 81 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα που θα επιλέξει. Με την επιπλέον συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα τριπλασιαστεί και θα δοθεί στα νοσοκομεία, μεγαλώνοντας το δώρο που όλοι οι δρομείς έχετε προσφέρει.

Για να λάβει κανείς μέρος αρκεί να ακολουθήσει τα παρακάτω απλά βήματα:
1. Κατεβάζετε την εφαρμογή Sporthive Live (MYLAPS Sporthive Live Events) στο κινητό σας και κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, στηρίζετε, εφόσον το επιθυμείτε, το νοσοκομείο της περιοχής σας, επιλέγοντάς το από τη σχετική λίστα.
2. Τρέχετε ή περπατάτε τη διαδρομή σας από Δευτέρα 15 έως και Κυριακή 21 Ιουνίου, και καταγράφετε την επίδοσή σας στο fitnessapp της προτίμησής σας (π.χ. Runkeeper, NikeRunClub, Garmin, κτλ.) ή στο smartwatch.
3. Αφού τρέξετε, βγάζετε μια φωτογραφία την επίδοσή σας από την οθόνη του κινητού σας ή του smartwatch και την ανεβάζετε στην εφαρμογή Sporthive Live μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας.
4. Και μην ξεχάσετε! Βγάζετε selfie και τη μοιράζεστε με το hashtag #SNFRun. Παράλληλα, προ(σ)καλείτε τους φίλους και φίλες σας να τρέξουν μαζί σας.
«Έτρεξα 5 χιλιόμετρα για καλό σκοπό! Μπορείς κι εσύ!»
Με τον αγώνα Virtual SNF Run κρατάμε αποστάσεις, αλλά διανύουμε ακόμα μεγαλύτερες, καλύπτοντας κάθε περιοχή της Ελλάδας. Πρώτη φορά εξ αποστάσεως, αλλά πάντα από κοινού και για καλό σκοπό.
Ο κάθε δρομέας μπορεί να επιλέξει ποια ημέρα θα τρέξει τη δική του διαδρομή 5 χιλιομέτρων σε ένα διάστημα 7 ημερών και να δηλώσει τα αποτελέσματά του στην εφαρμογή του αγώνα. Σε αυτόν τον αγώνα, ο καθένας αποφασίζει που θα τρέξει. Στο πάρκο της πόλης, στους δρόμους του χωριού, στην αγαπημένη παραλία, με φόντο το βουνό ή και –γιατί όχι– στον διάδρομο, στον κήπο, στη βεράντα και στις σκάλες του σπιτιού του.
Κατεβάστε την εφαρμογή από το AppleAppStore ή το GooglePlayStore.
Όλοι μαζί να στηρίζουμε το νοσοκομείο της Δράμας!

*Κάθε δρομέας που συμμετέχει σε αυτόν είναι υποχρεωμένος να τηρήσει όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις δημόσιες αρχές σχετικά με την άθληση σε εξωτερικό δημόσιο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ