Στις 30 Σεπτεμβρίου θα κριθεί το μέλλον του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

0
671

Νέο τελεσίγραφο Αυγενάκη


Σύμφωνα με πληροφορίες των «Χ», στα γραφεία των Περιφερειών όλης της χώρας έφτασε χθες έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με το οποίο τους ζητείται να μην εκδώσουν άδεια διεξαγωγής αγώνα στα γήπεδα των ομάδων που δεν είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.
Μετά από αναζήτηση των «Χ» στην ειδική εφαρμογή της Γ.Γ.Α., των ομάδων που έχουν κάνει εγγραφή/επανεγγραφή στο Μητρώο της, όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε (στο τέλος του παρόντος άρθρου), στην Ε.Π.Σ. Δράμας, μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου, δεν είχαν ολοκληρώσει την εγγραφή/επανεγγραφή τους τα σωματεία της Α’ Ε.Π.Σ.Δ.: Άρης Καλαμώνα, Μακεδονικός Αλιστράτης (Μητρώο Σερρών), Μέγας Αλεξ. Αγ. Αθανασίου, Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου.
Παρόλα αυτά, οι παραπάνω ομάδες, όπως και όλες όσες έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία (από τη Β’ Ε.Π.Σ.Δ.), έχουν πάρει παράταση για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα μέχρι 31/12/2022, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γ.Γ.Α. που είναι αναρτημένη στο site της.

Η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α.
«Όλα τα σωματεία που εμφανίζονται στην παρούσα εφαρμογή είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2022. Η ημερομηνία εγγραφής/επανεγγραφής, που εμφανίζεται στην τελευταία στήλη, αποτελεί πληροφόρηση για τον χρόνο νέας εγγραφής/επανεγγραφής ενός σωματείου. Σε όσα σωματεία δεν εμφανίζεται η ημερομηνία αυτή, είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο τουλάχιστον μέχρι και τις 31/12/2022».

Στις 30/09/2022 η Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.
Σε ό,τι αφορά το θέμα του Μητρώου και τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει η Ε.Π.Ο. και συνολικά τα ποδοσφαιρικά σωματεία της χώρας μας, όλα αναμένεται να αποφασισθούν στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο., η οποία έχει ορισθεί για τις 30 Σεπτεμβρίου. Αρχικά θα διεξαγόταν στις 16 του μηνός, όμως επειδή δεν μπορούσαν να παρευρεθούν παράγοντες της FIFA και της UEFA, αποφασίστηκε να μετατεθεί η ημερομηνία. Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, και αν δεν βρεθεί λύση μέχρι τότε, ως μέτρο πίεσης προς τον κ. Αυγενάκη αναμένεται να αποφασισθεί αναστολή των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Ο., κάτι, βέβαια, που απεύχονται όλοι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ