Στο Καστανόδασος της Μικρόπολης η 4η χειμερινή συνάντηση Mammoth

0
1151

Θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Ιανουαρίου 2023


Την 4η συνάντηση Mammoth που απευθύνεται σε μοτοσυκλετιστές θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Ιανουαρίου 2023 στο Καστανόδασος της Κοινότητας Μικρόπολης του Δήμου Προσοτσάνης με ελεύθερο κάμπινγκ. Η συνάντηση στην οποία αναμένεται να υπάρξουν πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ.
Πρόκειται για ένα θεσμό μάλλον πρωτοποριακό για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια και αποτελεί ουσιαστικά χειμερινή διαβίωση με μοτοσυκλέτα, στο πλαίσιο της οποίας η διαμονή των μοτοσυκλετιστών θα γίνει σε αντίσκηνα σε ένα χώρο που τουλάχιστον τις προηγούμενες φορές υπήρξαν βραδιές live μουσικής αλλά και πολύ όμορφες εκδρομές στην μαγευτική περιοχή της Μικρόπολης και της ευρύτερης περιοχής.
Η πειραματική πρώτη συνάντηση Μαμούθ που έγινε το 2018 βρήκε μεγαλύτερη ανταπόκριση από ό,τι περίμεναν οι οργανωτές. Οι φίλοι των δυο τροχών ταξίδεψαν αρκετά χιλιόμετρα για να φθάσουν στη Δράμα και να συμμετάσχουν στη χειμερινή συνάντηση κατασκηνώνοντας στο Καστανόδασος Μικρόπολης και δημιουργώντας μία μοναδική παρέα που τους άφησε μοναδικές εμπειρίες. Θετικός ήταν ο αντίκτυπος και των επόμενων συναντήσεων, με αποτέλεσμα φέτος ο χειμερινός αυτός θεσμός να επαναλαμβάνεται προσκαλώντας τους δικυκλιστές σε μια ξεχωριστή απόδραση.
Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στα 50 ευρώ ανά άτομο με κάρτα ΜΟΤΟΕ/ΑΜΟΤΟΕ και 70 ευρώ δίχως κάρτα. Σε αυτό περιλαμβάνεται συμμετοχή στην 4η Mαμμούθ, όλα τα γεύματα με κρασί & τσίπουρο, αναμνηστικά & πακέτο δώρων (μπλουζάκι, καρφίτσα κ.λπ.), βραβεία και διακρίσεις.
Κρατήσεις και εγγραφές στην 4η Mαμμούθ θα γίνονται δεκτές μόνο από τη φόρμα συμμετοχής της διοργάνωσης η οποία πρέπει να αποσταλεί στην ΜΟΤ.Ο.Ε. (secretary@motoe.gr) μαζί με απόδειξη πληρωμής. Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Θόδωρο Δημητριάδη στο τηλέφωνο 6944253838.
Σχετικά με το πρόγραμμα, όπως είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο κ. Δημητριάδης, πρόεδρος της Μοτολέσχης «Κάβειροι» (που διοργανώνει την συνάντηση) και έφορος εκδηλώσεων της ΜΟΤΟΕ, έχουν οριστικοποιηθεί κάποιες από αυτές όπως συναυλίες κλπ., αλλά υπάρχουν και άλλα που είναι σε εξέλιξη και θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ