Στον παλμό της ελληνικής παράδοσης η εκδήλωση του Π.Σ. «Οι ρίζες μας»

Αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών στο Δημοτικό Ωδείο

0
2305

Μια ενδιαφέρουσα μουσικοχορευτική παράσταση με θέμα: «Ελλάδα εστία φωτός και πολιτισμού», διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δράμας «Οι Ρίζες μας».
Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, με την συμμετοχή όλων των χορευτικών ομάδων του Πολιτιστικού Συλλόγου Δράμας «Οι Ρίζες μας». Στόχος της εκδήλωσης ήταν να μεταφέρει τον παλμό του ελληνικού πολιτισμού στους θεατές. Ενός πολιτισμού που άντεξε και θα συνεχίσει να αντέχει στην εξέλιξη της ιστορίας όπως είπαν άνθρωποι του συλλόγου.
Η μεγάλη αίθουσα του Δημοτικού ωδείου πάντως, το βράδυ του Σαββάτου έσφυζε απο κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου και παράλληλα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα συναρπαστικό μουσικοχορευτικό ταξίδι.


Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Οι Ρίζες μας” κ. Π. Παπαδοπούλου μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ είπε ότι “Η εκδήλωση είναι ένα ταξίδι σε ήθη έθιμα και τοπικές παραδόσεις, από την Ήπειρο, στην Καπαδοκία και τον Πόντο και από την Θράκη στην Μακεδονία και στα νησιά του Ιουνίου Πελάγους. Πρόκειται για μια εκδήλωση που ετοιμάστηκε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και κόπους που έχουμε καταβάλλει όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου, για να μεταφέρουμε στον κόσμο το πόσο κοντά είμαστε στην παράδοση και πόσο αγαπούμε την Ελλάδα μας…”
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές οι οποίοι προάγουν την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα τους τόπου έδωσε και ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο οποίος παρακολούθησε την μουσικοχορευτική παρουσίαση του συλλόγου “Οι Ρίζες μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!