Συγκέντρωση βιβλίων από τον Τοίχο της καλοσύνης

0
3132

Θα δοθούν σε μαθητές και σχολικές βιβλιοθήκες

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου ο Τοίχος της Καλοσύνης έκλεισε 3 χρόνια διακριτικής παρουσίας και ανιδιοτελούς προσφοράς στην όμορφη πόλη της Δράμας.

Για τους εθελοντές του Τοίχου, αυτό το γεγονός δεν αποτελεί λόγο για εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά όπως λένε αφορμή για άλλη μια παράλληλη δράση μας που ευελπιστούν να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο.
Ο τίτλος της δράσης αυτής είναι: “Για το τριαντάφυλλό σου” εμπνευσμένος από το μοναδικό βιβλίο του Μικρού Πρίγκηπα. Μάλιστα για την πρωτοβουλία αυτή δημιούργησαν και την σχετική αφίσα ευελπιστώντας και η δράση αυτή να έχει επιτυχία προς όφελος των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.
Πρόκειται για μια προσπάθεια συλλογής βιβλίων καινούργιων ή καλοδιατηρημένων π.χ προσχολικής ηλικίας, παιδικής -εφηβικής λογοτεχνίας, λογοτεχνίας ενηλίκων, βοηθήματα για το σχολείο, ξενόγλωσσα βιβλία, κόμικς, λεξικά, εγκυκλοπαίδειες, κλπ.
Τα βιβλία θα διανεμηθούν απο τους εθελοντές του Τοίχου της Καλοσύνης στη Δράμα, σε μαθητές και σε βιβλιοθήκες σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Η προσπάθεια αυτή θα διαρκέσει απο 8 έως 28 Φεβρουαρίου. Η συγκέντρωση των βιβλίων θα γίνεται στο καφέ Happy επι της οδού Καραισκάκη 12 σε καθημερινή βάση από τις 7 μέχρι τις 21.00.
Το τηλέφωνο που έχει διατεθεί για περαιτέρω πληροφορίες είναι το 25210 -33030.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ