Συμβάσεις μίσθωσης έργου για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Δοξάτου

0
1774

Την πρόθεση να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Δοξάτου, Αγίου Αθανασίου, Καλαμπακίου και Κυργίων με αντικείμενο παροχή υπηρεσιών Δημιουργικής Απασχόλησης σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, ανακοίνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Δοξάτου.
Στο πλαίσιο του έργου θα απασχοληθούν τέσσερα άτομα εκπαιδευτικού προσωπικού στις εξής θέσεις: 1 θέση Παιδαγωγών Δημοτικής Εκπαίδευσης (Δάσκαλοι), 1 θέση Παιδαγωγών Προσχολικής Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγοί), 1 θέση Μουσικού και 1 θέση καλλιτεχνικών μαθημάτων [εικαστικού]. Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν κάποιες από τις παραπάνω θέσεις, οι αντίστοιχες ειδικότητες που δεν καλύφθηκαν θα καλυφθούν από παιδαγωγούς για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως 14-08-2022 με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας ή ακόμη με courier. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 19 έως και 29 Ιουλίου. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2521352214.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ