Σε θετικό κλίμα η σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων της Δράμας στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

0
2157

Κυρίαρχο θέμα ήταν η σιδηροδρομική σύνδεση της Δράμας

Γόνιμη ήταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρωτοβουλία του Δραμινού Βουλευτή Κ. Μπλούχου, που έγινε σήμερα στην Αθήνα και αφορούσε συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με τη συμμετοχή των πέντε δημάρχων του Νομού Δράμας και του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, για θέματα της Π.Ε. Δράμας, θέματα υποδομών αλλά και για τον ευρύτερο σχεδιασμό της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Δράμας.
Συγκεκριμένα, η συζήτηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργου Καραγιάννη, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστου Βινη, του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Δράμας κ. Γ. Παπαδόπουλου και των πέντε δημάρχων, δηλαδή του Χρ. Μαμσάκου, του Γ. Κυριακίδη, του Θ. Ζεκερίδη, του Θ. Αθανασιάδη και του Τ. Καγιάογλου.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ των “Χ”, ειπώθηκε από πλευράς στελεχών του Υπουργείου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ ότι η Δράμα θα συνδεθεί με τη νέα σιδηροδρομική χάραξη μέσω της γραμμής Νέας Ζίχνη – Αμφίπολη, κάτι που εκτιμήθηκε ότι θα εξυπηρετήσει τόσο τον Νομό Δράμας όσο και τον Νομό Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ