Συμβολική προσφορά της δημοτικής παράταξης «Πόλη + Ζωή» για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

0
5981

Η παράταξη “Πόλη + Ζωή” αποφάσισε να προχωρήσει σε μια συμβολική προσφορά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και ενόψει και της ημέρας υγείας, Τρίτη 7 Απριλίου, παρέδωσε υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του Νοσοκομείου της Δράμας και του Θεραπευτηρίου Χρονιών Παθήσεων, παρέχοντας 1.000 μάσκες πολλαπλών χρήσεων και 10.000 γάντια στο Νοσοκομείο Δράμας και 300 μάσκες πολλαπλών χρήσεων και 5.000 γάντια στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας.

Την κίνηση τους αυτή συνόδευσε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Στις πολύ δύσκολες μέρες που περνάει η υφήλιος, που αποδεικνύονται κρίσιμες για το αύριο και θα σημαδέψουν το μέλλον της ανθρωπότητας, η κοινωνική αλληλεγγύη και η συνεισφορά όλων μας στην προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί η απειλή του κορωνοϊού είναι τα μόνα όπλα που διαθέτουμε οι απλοί πολίτες. Η Πολιτεία οφείλει και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό.
Οι ειδικοί επιστήμονες και οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας ανταποκρίνονταιι με αυταπάρνηση στο καθήκον τους.
Όλοι εμείς οι υπόλοιποι οφείλουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη, κατανόηση, αντοχή και κυρίως να τους υποστηρίξουμε ηθικά αλλά και έμπρακτα.
Η δημοτική παράταξη  «πόλη + ζωή», ενόψει και της ημέρας Υγείας την Τρίτη 7 Απριλίου, αντιλαμβανόμενη την αγωνία των εργαζομένων στην υγεία και συναισθανόμενη την ανησυχία των συμπολιτών μας για τη δυνατότητα του συστήματος υγείας να ανταπεξέλθει στις μεγάλες ανάγκες σε μέσα προστασίας αυτών που καθήκον τους είναι να βρίσκονται δίπλα στους νοσούντες συνανθρώπους μας, αποφάσισε να προχωρήσει στη συμβολική, αλλά και ουσιαστική στήριξή τους, παρέχοντας 1.000 μάσκες πολλαπλών χρήσεων και 10.000 γάντια στο Νοσοκομείο Δράμας και  300 μάσκες πολλαπλών χρήσεων και 5.000 γάντια στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας.
Την παράδοση των υλικών, εκπροσωπώντας την παράταξη «πόλη + ζωή», έκαναν οι κ. Χρύσα Σιδερά και κ. Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος στο ΘΧΠ και οι κ. Μελισσινός Στέλιος, κ. Μυστακιδης Γιάννης και κ. Νικολαΐδης Φώτης στο Νοσοκομείο Δράμας.
Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε αυτούς που κινδυνεύουν περισσότερο, αλλά και τους εαυτούς μας και ευγνωμονούμε αυτούς που αγωνίζονται για την προστασία της υγείας μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ