Συνάντηση για σχέδιο Αστικής Ανάπλασης στο γραφείο του Δημάρχου Δράμας

0
6152

Επίσκεψη εκπροσώπων της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΠ της ΠΑΜΘ

Eπίσκεψη στελεχών της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της ΠΑΜΘ και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Δράμας κ.Χρ. Μαμσάκου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και το έργο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης του Δήμου της Δράμας για το οποίο -όπως είπε ο Δήμαρχος Δράμας- ο Δήμος Δράμας βρίσκεται στα τελευταία στάδια πριν την έναρξή του. Εξήγησε επίσης ότι το έργο σχετίζεται με την σύνδεση της Αγίας Βαρβάρας με τον Δημοτικό Κήπο της πόλης. Η παρέμβαση αυτή τόνισε θα αλλάξει όλη την περιοχή, προσθέτοντας ότι ο Δήμος Δράμας προχωρά συστηματικά και οργανωμένα για να αλλάξει σελίδα και να δώσει υπεραξία στην περιοχή με ότι αυτό συνεπάγεται για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.
Σημείωσε ωστόσο ότι λόγω των έργων που θα απαιτηθούν θα υπάρξει μια μικρή αναστάτωση στις επιχειρήσεις και για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χ. Μαμσάκος ζήτησε την κατανόηση όλων επαγγελματιών της περιοχής και σημείωσε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δώσει αξία στην περιοχή παρέμβασης και στην πόλη.
Ο κ. Μαμσάκος είπε ότι στην διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης στο γραφείο του έγινε η τελική συνάντηση με την Διαχειριστική Αρχή και τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και προσδιόρισε ως χρόνο έναρξης των πρώτων εργασιών τα τέλη το τρέχοντος μήνα. Η πρώτη φάση των έργων όπως επεσήμανε θα αφορά τις υποδομές της ύδρευσης και της αποχέτευσης ενώ τα έργα θα συνεχιστούν και τα επόμενα δυο χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!