Συνάντηση των Πρωταθλητών του Δήμου Παρανεστίου με τον Δήμαρχο Παρανεστίου

0
3103

Ο Παντελής Τριανταφυλλίδης – Πρωταθλητής της Άρσης Βαρών και οι Άγγελος Ανδρέογλου και Αντώνης Ανδρέογλου – Πρωταθλητές του Δέκαθλου επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Παρανεστίου

Τον Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Καγιάογλου επισκέφθηκαν για ανταλλαγή ευχών οι πανελληνιονίκες αθλητές – δημότες του Δήμου Παρανεστίου Τριανταφυλλίδης Παντελής – Πρωταθλητής της Άρσης Βαρών, Ανδρέογλου Άγγελος – Πρωταθλητής του Δέκαθλου και Ανδρέογλου Αντώνης επίσης Πρωταθλητής του Δέκαθλου. Στην εθιμοτυπική επίσκεψη οι πρωταθλητές του Δήμου ευχήθηκαν στον Δήμαρχο «Χρόνια Πολλά με Υγεία και μια δημιουργική χρονιά και πορεία για τον Δήμο».


Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά, Καλή χρονιά, Υγεία και κάθε
προσωπική Επιτυχία» και τους παρέδωσε συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι τιμή μας και χαρά μας που είστε δημότες του Δήμου μας και κάνετε γνωστό τον Δήμο μας με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις σας. Ευχόμαστε πάντα να είστε στο ψηλότερο βάθρο και να συνεχίζετε να λάμπετε ως αστέρια, με τις επιτυχίες σας.
Ως Δήμος θα είμαστε δίπλα σας, θα σας στηρίζουμε και θα σας συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα σε κάθε προσπάθεια σας για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ