Συνάντηση του Δημήτρη Κυριαζίδη με τη Διοίκηση της Ε.Σ.Π.Ε.Ε. Δράμας

0
1862

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του π. Βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη με τη Διοίκηση της συλλογικής θεσμικής εκπροσώπησης των υπηρετούντων Στρατιωτικών στον τόπο μας, Ε.Σ.Π.Ε.Ε. Δράμας.
Σε δημόσια ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρθηκε: «Πληροφορηθέντες και γνωρίζοντας την πορεία του πρώτου ιδρυθέντος συλλογικού οργάνου των εργαζομένων Αστυνομικών στη χώρα, επεδίωξαν τη συνάντηση με τον τ. Βουλευτή, αλλά και επίτιμο πρόεδρο των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικών της χώρας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, έτσι, ώστε πέρα από την ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τον εργασιακό τους χώρο (μισθολογικά, συνταξιοδοτικά, εργασιακά) ν’ αποκομίσουν και την γνώση και την πολύχρονη εμπειρία του Δημήτρη Κυριαζίδη, προκειμένου να καταστούν ακόμα πιο δημιουργικοί και εκπροσωπώντας τους συναδέλφους τους επ’ ωφελεία αυτών, των οικογενειών τους, αλλά και ειδικότερα του χώρου που υπηρετούν (Ένοπλες Δυνάμεις)
Από κοινού διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα της περαιτέρω συνεργασίας, έτσι, ώστε με κοινή συμβολή να επιλύονται τα προβλήματα και να επιζητούνται λύσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ