Συναυλία του Κωνσταντίνου και του Ματθαίου Τσαχουρίδη

0
3628

Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στο Γήπεδο της Δόξα Δράμας

Με αφορμή τη συναυλία που θα δώσουν στη Δράμα τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ. στο Γήπεδο Δόξας Δράμας ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης προσκαλούν τους Δραμινούς με το παρακάτω κείμενο: «Δύο χρόνια χωρίς μουσική, δύο χρόνια σχεδόν μακριά σας! Έφτασε επιτέλους η στιγμή να ξανανταμώσουμε. «Ψυχή και Σώμα» ξεκινάμε περιοδεία στα ανοιχτά θέατρα, όμως η ψυχή μας είστε εσείς! Μαζί θα περιδιαβούμε στον μοναδικό κόσμο της μουσικής!
Βράδια με φεγγάρι, βράδια δροσερά, ενώνοντας τις φωνές μας και τις ψυχές μας! Μουσικές, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, μελωδίες που δημιουργήθηκαν από εμάς για εσάς όλους αυτούς τους μήνες και τώρα έρχονται να χρωματίσουν τις στιγμές μας».

Συντελεστές: Αντώνης Σαρακατσιάνος / πιάνο, Αθανάσιος Σωτηριάδης / πλήκτρα, Γεώργιος Σκηπητάρης / καβάλ, κλαρίνο, Ιωάννης Πούλιος / λαούτο, κιθάρα, Γεώργιος Κορτσινίδης / τύμπανα, Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου / κρουστά
Ηχοληψία: Ιωάννης Ιωαννίδης (FOH), Κώστας Πατρίκας (stage)
Φωτισμοί: Ιωάννης Δουλγερίδης Παραγωγή: Περκουλίδου Μαρία/ Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κατερίνα Γρηγοριάδου (k.grigoriadou@gmail.com)

Εισιτήρια:
Τιμή προπώλησης: 10 €
Τιμή την ημέρα της συναυλίας: 12 €

Σημεία Προπώλησης:
– Ηλεκτρονικά: www.viva.gr (Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.)
– Βιβλιοπωλείο Ιωαννίδη Κωνσταντίνου, Βεργίνας 8, Δράμα, τηλ. 2521035118
– Δισκοπωλείο «ΑΡΙΩΝ», Εμμανουήλ Παππά 1, Δράμα, τηλ. 252123762
– Vergina Travel, Μητροπόλεως 47, Βέροια, τηλ. 2331022200

Προσοχή στα μέτρα προστασίας
Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στο χώρο είναι υποχρεωτική. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε εκείνη την ώρα. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο. Οι ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.
Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ