Συνεχάρη την Θεανώ Ζαγκλιβέρη ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

0
1141

Είναι η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε πρόεδρος στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών


Την πρώτη γυναίκα και μάλιστα από τη Δράμα, που ανέλαβε πρόεδρος στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, την κα Θεανώ Ζαγκλιβέρη, συνεχάρη χθες στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμανουήλ. Ο ίδιος μιλώντας για τα καθήκοντα που ανέλαβε η κα Ζαγκλιβέρη είπε ότι πρόκειται για υψηλό πόστο ευθύνης και δε υπάρχει ανάλογο προηγούμενο πρόσφατα, να έχει αναλάβει κάποιος ή κάποια από τη Δράμα, πρόεδρος σε ομοσπονδία αθλήματος.
«Θέλουμε να συγχαρούμε την αγαπημένη μας Θεανώ και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο που αναλαμβάνει στη διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας Άρσης Βαρών» πρόσθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, προσθέτοντας: «H Άρση βαρών μέσα από τις πρόσφατες ολυμπιάδες έγινε ευρύτερα γνωστή και αγαπητή. Είναι ένα άθλημα που πραγματικά έχει δώσει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και έχει πολλές προοπτικές. Θέλουμε και ως Δράμα, η κα Ζαγκλιβέρη, να εξετάσει το ενδεχόμενο να διοργανωθεί και στην Δράμα, στο μέλλον κάποια αθλητική διοργάνωση, της Άρσης Βαρών. Εμείς θα είμαστε και ως Αντιπεριφέρεια Δράμας, κοντά της και αν έχει κάποια τέτοια συγκεκριμένη πρόταση θα χαρούμε να την καταθέσει για να προσπαθήσουμε να την υλοποιήσουμε. Ξέρουμε ότι και στη Δράμα, πάρα πολλοί αθλητές ασχολούνται με το άθλημα της Άρσης Βαρών».
Η κα Ζαγκλιβέρη τόνισε ότι είναι πρώτη φορά που αναλαμβάνει γυναίκα ως πρόεδρος στην ελληνική ομοσπονδία Άρσης Βαρών. Διευκρίνισε ότι σε ομοσπονδίες άλλων αθλημάτων υπάρχουν γυναίκες πρόεδροι και επεσήμανε: «Eγώ ζω και εργάζομαι εδώ από το 2005. Νοιώθω ήδη Δραμινή. Είναι μια ολόκληρη ζωή. Το άθλημα της Άρσης Βαρών υφίσταται εδώ. Υπάρχουν δυο σωματεία ο Βύβων Δράμας και ο Πυρσός Προσοτσάνης. Προσπαθούμε πολλά χρόνια με τον κ. Στέλιο Κουρομιχαλάκη να εδραιώσουμε το άθλημα εδώ, στις καρδιές των αθλητών. Βέβαια μετά τα χρόνια του covid έχουν διαφοροποιηθεί λίγο τα πράγματα. Κάνουμε αγώνα δρόμου, να ξαναφέρουμε τα παιδιά στα γυμναστήρια. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Στόχος του ΔΣ της ομοσπονδίας και δικός μου ως προέδρου είναι να πάμε και ένα βήμα παραπέρα. Δηλαδή πέρα από την υλοποίηση των προκριματικών, των πανελληνίων κλπ να κάνουμε και άλλα πράγματα. Να έχουμε περισσότερη εξωστρέφεια και ως προς τα σχολεία και ως προς την ευρύτερη κοινωνία. Θέλω να γνωρίσουν το άθλημά μας όλοι οι πολίτες της χώρας, ως άθλημα και ενασχόληση και όχι μόνο το αγωνιστικό του κομμάτι. Όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι, η διοίκηση της ομοσπονδίας κάνει πολύ μεγάλο αγώνα, να διατηρεί υψηλά στάνταρ, όσον αφορά στις απαιτήσεις που έχει ο νέος αθλητικός νόμος. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και ευελπιστώ να δώσω και εγώ με την τεχνογνωσία μου τη δυνατότητα να ανέβουμε ένα ακόμη επίπεδο πιο ψηλά».
Η Θεανώ Ζαγκλιβέρη, είναι υπάλληλος του Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Δράμας της Διεύθυνσης Διοίκησης Α.Δ.Μ-Θ. Είναι πρώην πρωταθλήτρια της άρσης βαρών και εξελέγη πρόεδρος μετά την παραίτηση του Τάσου Λάγκα και επελέγη ομόφωνα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ