Συνεχίζει κανονικά η Ονειρούπολη

0
2973

«Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας δεν αφορούν τα θεματικά πάρκα» δηλώνουν τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις στην Ονειρούπολη καθώς «τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας δεν αφορούν τα θεματικά πάρκα» σύμφωνα με όσα δηλώνουν τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής.
Το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί θα τηρηθεί χωρίς αλλαγές, όπως έλεγαν χθες στα «ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας» στελέχη της Δημοτικής Αρχής, αφού τα θεματικά πάρκα όπως η Ονειρούπολη, δεν περιλαμβάνονται στα νέα μέτρα κατά της πανδημίας που ανακοινώθηκαν χθες, από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
Τα μέτρα αφορούν απαγόρευση εκδηλώσεων των δήμων για τις γιορτές. Ουσιαστικά με την εφαρμογή των νέων μέτρων από σήμερα δεν μπορούν να γίνουν, για παράδειγμα, κάποιες εκδηλώσεις στην πλατεία Ελευθερίας, αλλά αυτό δεν αφορά την Ονειρούπολη στην οποία η μόνη αλλαγή που επέρχεται, είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας Ν95 ή η χρήση διπλής μάσκας για τους συμμετέχοντες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων χθες το πρωί, δημιουργήθηκε προς στιγμήν κάποια αβεβαιότητα, ωστόσο σε επικοινωνία που είχαν τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής τόσο με το γραφείο του κ. Πλεύρη όσο και με άλλα θεματικά πάρκα αποσαφηνίστηκε ότι η Ονειρούπολη δεν εμπίπτει στους περιορισμούς που ανακοινώθηκαν.
Μάλιστα, σε ανακοίνωση που ακολούθησε από τους διοργανωτές της Ονειρούπολης ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η παραμυθένια Ονειρούπολη συνεχίζει να υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού, “η απαγόρευση των εορταστικών εκδηλώσεων δεν αφορά στα θεματικά πάρκα, αλλά στις δημόσιες εκδηλώσεις που γίνονται από Δήμους κυρίως, αλλά και ιδιώτες”. Αναμένεται η αποτύπωση των νέων μέτρων και με σχετική ΚΥΑ. Το ποιοτικό θεματικό πάρκο της Ονειρούπολης στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων Δράμα συνεχίζει να υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους φίλους της και να χαρίζει μοναδικές στιγμές σε όλους».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, οι επισκέπτες της Ονειρούπολης μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα Παρασκευή, τις εξής εκδηλώσεις:
11:30-12:00 – Ή φιλαρμονική Ορχήστρα του Καλού Αγρού ξεκινά μια μελωδική παρέλαση από την πλατεία Ελευθερίας» μέχρι την κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.
12:00-12:30 στην κεντρική σκηνή ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, μαζί με τον Άντιδήμαρχο Πολιτισμού. κ. Λευτέρη Καλλινικίδη. Θα μοιράσουν δώρα σε όλα παιδιά.
18:00-19:00 στην κεντρική σκηνή οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Δράμας με τα σύνολά του θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
19.00 στην κεντρική σκηνή θα παρουσιαστεί Live Ρerformance με τους Mesogeios που υποστηρίζουν ένα διεθνές πολύγλωσσο ρεπερτόριο (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά και αραβικά τραγούδια) με έντονο το στοιχείο της Jazz και του αυτοσχεδιασμού σε ρυθμούς Latin, Tossa, Swing και Samba.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!