Συνεχίζεται η λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Δοξάτου

0
5469

Αιτήσεις έως τις 10 Ιανουαρίου 2022

Ο Δήμος Δοξάτου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Δοξάτου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση».

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Δοξάτου μπορούν να δημιουργηθούν τα τμήματα: Εργαστήρι Μουσικής, διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων, βασικά τούρκικα επιπέδου Α1, χρηματοδοτικά προγράμματα που βρίσκονται σε ισχύ για αγροτικές δραστηριότητες, εναλλακτικές μορφές τουρισμού: οικολογικός, οινολογικός, γαστρονομικός τουρισμός και επιχειρηματικότητα και τουριστική- πολιτιστική ανάπτυξη.

Αιτήσεις υποβάλλονται στα Κ.Ε.Π. Αγίου Αθανασίου, Δοξάτου, Καλαμπακίου, στο Δημαρχείο (Κέντρο Κοινότητας) καθώς και στο δημοτικό κατάστημα Κυργίων έως και τις 10 Ιανουαρίου 2022.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, στο τηλέφωνο 25213 52431, στο kentrokoin@doxato.gr και στη διεύθυνση Νεροφράκτη & Κανάρη γωνία.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ