Συνεχίζονται με επίσημη απόφαση της ΕΠΣΔ όλα τα πρωταθλήματα που αναβλήθηκαν

- Μηδενική ανοχή δηλώνει η διοργανώτρια αρχή σε απρεπείς συμπεριφορές που στρέφονται κατά των αξιωματούχων αγώνων

0
352

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας ανακοίνωσε ότι όλα τα πρωταθλήματα θα διεξάγονται πλέον επίσημα και κανονικά με ορισμό των διαιτητών της Ένωσης Διαιτητών/Ε. Π. Σ. Δράμας από τις 23/12 και εφεξής και με την εγγύηση της διοργανώτριας αρχής για την αυστηροποίηση των ποινών στο πλαίσιο των Πειθαρχικών Κανονισμών και του Κανονισμού αγώνων ποδοσφαίρου της Ε. Π. Ο.
Έπειτα από συνάντηση της ΕΠΣ με τους διαιτητές αποφασίστηκε η συνέχιση και η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων παρόλο που η αντιπροσωπεία των διαιτητών ομόφωνα δήλωσε κώλυμα για ορισμό των μελών της ένωσης σε αγώνες του σωματείου του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού μέχρι να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες.
Ωστόσο η ΕΠΣ στην ανακοίνωσή της ενημέρωσε όλα τα σωματεία, τους αξιωματούχους, τα μέλη και το φίλαθλο κοινό πως ως διοργανώτρια αρχή θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε απρεπείς συμπεριφορές που στρέφονται ενάντια στα μέλη της ένωσης των διαιτητών. Επιπλέον, μέσα στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των απρεπών συμπεριφορών η ΕΠΣΔ ανακοίνωσε ότι έχει ανατεθεί σε εταιρεία η συλλογή πληροφοριών μέσα από διάφορες πηγές έκφρασης δημόσιου λόγου που αφορούν σε δυσμενή και επικριτικά σχόλια απέναντι σε αξιωματούχους των αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ