Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ. ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

0
1313

Με αυστηρά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας για το σχολικό έτος 2019-2020.
Το φροντιστήριο θα λειτουργήσει για τέταρτη συνεχή χρονιά δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο. Η δράση για μία ακόμη χρονιά θα υποστηριχθεί από εθελοντές δασκάλους και καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι με θέληση και μεράκι θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τις γνώσεις τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στα γραφεία της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. και να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους. Μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να προσκομίζουν δικαιολογητικά, καθώς τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου. Το κοινωνικό φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. για το έτος 2018-2019 υποστήριξε τριάντα πέντε παιδιά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αυστηρά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.
Τέλος η Πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα απευθύνει κάλεσμα σε νέους εθελοντές εκπαιδευτικούς που διακατέχονται από όρεξη, μεράκι και αγάπη για ανιδιοτελή προσφορά να γίνουν εθελοντές του Κοινωνικού φροντιστηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!